Life

Ce a putut să curgă din robinetul de apă caldă al unui bucureștean. Nu i-a venit să creadă ce vede și a pozat totul

Caz surprinzător în București. Un tânăr din Berceni a rămas fără cuvinte în momentul în care a deschis robinetul de apă caldă.
15.10.2022 | 14:56
Ce a putut sa curga din robinetul de apa calda al unui bucurestean Nu ia venit sa creada ce vede si a pozat totul
Un bucureștean a rămas șocat când a pornit robinetul de apă caldă. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele cu apa caldă din București sunt bine cunoscute în toată țara. Ce a putut vedea însă un tânăr atunci când a deschis robinetul cu apă caldă a întrecut orice așteptare.

Ce a curs din robinetul unui tânăr din Berceni

Un tânăr din Berceni a avut parte de o experiență inedită în momentul în care a vrut să facă un duș fierbinte. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a făcut publică și o imagine cu întâmplarea sa.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a deschis robinetul cu apă caldă, tânărul a observat că apa care curgea era de o culoare maronie. Deși probabil dușul său a fost ruinat, bucureșteanul a făcut haz de necaz, mulțumindu-i lui Nicușor Dan pentru această experiență unică.

”Nicușor Dan! Unii se vaită că nu au apă caldă, iar în Berceni curge Nesquik….”, a scris bucureșteanul pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Un tânăr din Berceni a avut o surpriză când a pornit robinetul cu apă caldă. Sursă foto: Facebook
Un tânăr din Berceni a avut o surpriză când a pornit robinetul cu apă caldă. Sursă foto: Facebook

 

Amintim că problemele cu rețeaua de termoficare din București continuă de ani de zile. Constant, Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță noi lucrări, dar și remedierea avariilor din mai multe zone din Capitală.

Spre exemplu, la începutul lunii septembrie, Termoenergetica anunța lucrări în sectoarele 1,2, dar și 4 din Capitală, unde se află și tânărul care a publicat imaginea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Noi lucrări anunțate de Termoenergetica

La acel moment, compania anunța că mai bine de 400 de blocuri și inclusiv spitalul Fundeni au rămas fără apă caldă timp de câteva zile.

Acesta este probabil și motivul pentru care apa de la robinetului tânărului din Berceni era murdară. Din cauza lucrărilor, sunt șanse mari să se fi adunat anumite reziduri, drept rezultat, apa nu mai era limpede.

ADVERTISEMENT

Lucrările pentru remedierea avariilor la conductele din rețeaua din București vor continua și în perioada următoare, iar Compania Municipală Termoenergetica București are grijă să îi anunțe pe bucureșteni din timp cu privire la astfel de situații.

ADVERTISEMENT
Tags: