Life

Ce a putut să facă un tânăr cu cadoul primit de Crăciun de la mătușa sa. Nu este singurul care procedează așa

Gestul controversat făcut de un tânăr, imediat după Crăciun. Ce s-a întâmplat cu cadoul pe care l-a primit de la mătușa lui
04.01.2024 | 22:56
Ce a putut sa faca un tanar cu cadoul primit de Craciun de la matusa sa Nu este singurul care procedeaza asa
Ce se întâmplă cu cadourile nepotrivite primite de Crăciun. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Crăciunul este acea perioadă din an în care se fac și se primesc cadouri. De obicei, înainte de a face un cadou cuiva, este recomandat să îl cunoști cât de cât și să știi ce îi place. Din păcat, nu toată lumea este atentă la astfel de detalii și așa se ajunge la oferirea unor cadouri total neinspirate.

Ce se întâmplă cu cadourile nepotrivite primite de Crăciun

Între perioada sărbătorilor și cea de Black Friday se dă o luptă crâncenă la capitolul cheltuieli. De obicei, acestea sunt intervalele dintr-un an în care românii cheltuie cei mai mulți bani. Fără să se uite deloc la finanțele din portofel, mulți se ”aruncă” să facă cadouri persoanelor dragi.

ADVERTISEMENT

Magazinele sunt pline de oferte de Crăciun, astfel încât să nu existe persoană care să nu fi primit ceva de la Moș Crăciun. De obicei, cele mai inspirate în alegeri sunt femeile care știu exact ce și cui să ofere.

După pandemie, românii au început să revină la vechile obiceiuri de a arunca cu banii în stânga și în dreapta. În perioada Crăciunului, marile magazine erau neîncăpătoare. Mii de oameni se îmbulzeau în goana după cadouri să prindă cele mai bune produse și oferte.

ADVERTISEMENT

Acum, după ce a trecut Crăciunul, comercianții se confruntă cu un nou fenomen, destul de întâlnit la români. Și anume, returul produselor. Nu toți au primit cadourile la care se așteptau, așa că au mers cu ele în magazin.

Însă, returnarea produselor achiziționate se face în anumite condiții. Nu orice produs este primit înapoi, dar asta nu îi sperie pe români. Soluția de urgență a fost demult descoperită și pusă în aplicare.

ADVERTISEMENT

Returnarea sau vânzarea cadourilor, un gest controversat

Cadourile care nu sunt pe placul lor sau care, pur și simplu, nu se potrivesc, ajung pe internet, unde sunt scoase la vânzare. Deși nu este tocmai un gest frumos, este mult mai recomandat decât să fie aruncat sau nefolosit.

După Crăciun, anunțurile cu haine de vânzare la preț decent au invadat internetul. Un tânăr a povestit pentru observatornews.ro că a fost nevoit să apeleze la puterea online-ului pentru a scăpa de un cadou nepotrivit din partea mătușii sale.

ADVERTISEMENT

Se pare că femeia i-a oferit o geacă care nu a fost deloc pe placul nepotului. Pentru că nu duce lipsă de inventivitate, acesta nu a vrut să stea cu geaca pe umeraș. Drept dovadă, a decis să o scoată la vânzare pe internet.

În continuare, una dintre cele mai bune variante de cadou de Crăciun rămân voucherele. Cu ele, persoana respectivă își poate cumpăra ce vrea, fără să mai dea greș. Însă, nu toți apelează la ele. Drept urmare, topul cadourilor de Crăciun continuă să fie condus de parfumuri și bijuterii.

ADVERTISEMENT