Life

Ce a răspuns Miruna de la Mireasa când a aflat că fostul soț se iubește cu altcineva. Cosmin ar avea o nouă relație după despărțire

Miruna a vorbit despre noua relație a fostului soț. Aceasta a aflat că fostul partener, Cosmin, s-ar iubi cu altcineva și și-a spus părerea.
31.01.2023 | 15:04
Ce a raspuns Miruna de la Mireasa cand a aflat ca fostul sot se iubeste cu altcineva Cosmin ar avea o noua relatie dupa despartire
Ce a răspuns Miruna de la Mireasa când a aflat că fostul soț se iubește cu altcineva Foto Antena 1 - Mireasa
ADVERTISEMENT

Miruna de la Mireasa a vorbit despre o posibilă relație a fostului său soț. Ce a spus când a auzit că Cosmin se iubește cu altă femeie.

Ce a răspuns Miruna de la Mireasa când a aflat că fostul soț se iubește cu altcineva

Miruna de la Mireasa a fost înrebată pe rețelele de socializare ce părere are de faptul că fostul soț deja a trecut mai departe în viața sa amoroasă și se iubește cu o altă tânără.

ADVERTISEMENT

”Ce părere ai despre faptul că Cosmin și-a asumat atât de repede o nouă relație?”, a întrebat cineva. 

Miruna a dat un răspuns interesant și a spus că nu știa că fostul soț deja are o altă relație, iar apoi a declarat că știe că încă este căsătorit cu ea.

ADVERTISEMENT

”Păi cu cine e Cosmin?! Eu nu știam. Eu știu că e cu mine, că suntem căsătoriți. Nu suntem în campanie electorală, am auzit că are relație deja”, a spus Miruna pe rețelele de socializare.

Miruna nu vrea să creadă că fostul soț are relație

Chiar și așa, Miruna de la Mireasa nu a vrut să creadă că fostul ei iubit cu care a fost după emisiunea Mireasa și chiar s-au căsătorit are deja pe altcineva.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta este sigură că Cosmin nu are pe nimeni în acest moment, și dacă ar fi așa, ea nu se opune deloc pentru că trebuie să își găsească fericirea.

”În nenumărate rânduri, cum spune lumea pe Facebook, e clar că e singur. Oricum nu prea cred ce zice lumea pe aici. Dacă ar fi așa, foarte bine, toate lumea are dreptul la fericire. Cine suntem noi să ne opunem?!”, a spus Miruna.

ADVERTISEMENT

 Miruna și Cosmin de la Mireasa au divorțat foarte rapid după ce s-au căsătorit la Mireasa.

Totul a pornit de la tânăra care și-a dat seama că încă are sentimente pentru fostul său iubit și Cosmin a găsit multe mesaje în telefonul ei în care vorbea cu fostul partener.

ADVERTISEMENT
Tags: