Sport

Ce a scris presa din Spania după thriller-ul Barcelona – Inter 3-3: “La porţile unui nou eşec istoric” / “Barca are nevoie de un miracol”

Barcelona - Inter 3-3 a fost un meci interzis cardiacilor, după răsturnări spectaculoase de scor. Ce a scris presa din Spania după partida care putea aduce eliminarea catalanilor.
13.10.2022 | 00:28
Ce a scris presa din Spania dupa thrillerul Barcelona  Inter 33 La portile unui nou esec istoric  Barca are nevoie de un miracol
Reacţia presei din Spania după Barcelona - Inter 3-3
ADVERTISEMENT

Barcelona a trăit periculos în meciul cu Inter, mai ales că o înfrângere era echivalentă cu eliminarea matematică din grupele Champions League, încă din etapa a 4-a. Catalanii au condus la pauză, dar interiştii au întors scorul în 13 minute, în repriza secundă. Pe final, Robert Lewandowski a egalat, în minutul 82, însă Robin Gosens i-a readus în avantaj pe italieni cu un minut înainte de final. În prelungiri, atacantul polonez a adus remiza şi a pus punct unui thriller de zile mari.

Reacţia presei din Spania după Barcelona – Inter 3-3. Ce au scris Marca, AS, Sport şi Mundo Deportivo

“Final de infarct pentru a continua să visăm la un miracol. Cele două goluri ale lui Lewandowski menţin Barcelona în viaţă, în Champions League, în urma unei reacţii cu inimă, după ce Inter a dominat total în repriza a doua” – Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

“Viaţă legată cu un fir de aţă. Barcelona nu a fost în stare să câştige un meci în care era obligată să învingă şi rămâne să spere la un miracol pentru a continua în Liga Campionilor. Un meci nebun pe Camp Nou” – AS.

“La porţile unui nou eşec istoric. Barcelona a salvat un punct şi amână o eliminare, care, cu excepţia unui miracol, ar putea avea loc în etapa următoare. Barca are nevoie de un miracol, să câştige ambele meciuri şi ca Inter să nu câştige niciunul” – Marca.

ADVERTISEMENT

“Barca a salvat două mingi de meci, dar are nevoie de un miracol. Totul începuse ca o altă noapte europeană magică pe Camp Nou, dar s-a terminat cu o decepţie monumentală” – Sport.

Barcelona poate fi eliminată matematic în etapa a 5-a din Grupa C

După meciurile jucate în etapa a 4-a din Grupa C, Bayern Munchen şi-a asigurat calificarea în optimile de finală, după 4-2 cu Viktoria Plzen. Pe locul 2 se află Inter, cu 7 puncte, urmată de Barcelona, cu 4 puncte, şi Viktoria Plzen, fără punct.

ADVERTISEMENT

În etapa a 5-a, care se va juca pe 26 octombrie, Inter primeşte vizita Viktoriei Plzen, în timp ce Barcelona merge pe terenul lui Bayern Munchen. Catalanii vor fi eliminaţi dacă interiştii vor câştiga partida de pe “Giuseppe Meazza”.

Ar fi al doilea sezon consecutiv în care Barcelona ar părăsi Liga Campionilor încă din faza grupelor. În stagiunea trecută, catalanii au părăsit competiţia după o înfrângere în faţa lui Bayern Munchen, în ultima etapă, scor 0-3, coroborată cu victoria obţinută de Benfica într-un meci cu Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

O nouă eliminare a Barcelonei ar veni într-un moment dificil din punct de vedere financiar, cu datorii uriaşe pentru formaţia de pe Camp Nou. În plus, catalanii au cheltuit 153.000.000 de euro pe transferuri, în vară, în speranţa că vor construi o echipă care să atingă fazele superioare din Champions League.

ADVERTISEMENT
Tags: