Life

Ce a trebuit să ucidă Kamara la Survivor ca să supraviețuiască în show: ”A omorât omul ăsta…”

Pentru Kamara, Survivor România n-a fost o experiență dură doar din cauza conflictelor cu colegii! Ce lighioane au vrut să-l vâneze?
27.04.2023 | 14:00
Ce a trebuit sa ucida Kamara la Survivor ca sa supravietuiasca in show A omorat omul asta
Kamara a fost permanent în pericol la Survivor România. Foto: Instagram/ Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Kamara a fost într-un pericol permanent la Survivor România! Fostul concurent a avut de furcă nu doar din cauza conflictelor cu foștii săi companioni, ci și cu animalele care viețuiesc în junglă!

Kamara, nevoit să omoare tarantule la Survivor România ca să rămână întreg

Cântărețul n-a avut liniște nicio clipă pe perioada șederii sale în competiția de la PRO TV. Kamara abia reușea să ațipească ori să stea liniștit, odihnit, că anumite viețuitoare atentau la corpul său!

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de fostul său rival, DOC, invitat într-un podcast pe YouTube. Rapperul a spus că săptămânile pe care Kamara le-a petrecut la Survivor, acesta a fost nevoit să omoare multe tarantule, unele veninoase, căci animalele se suiau pe el.

DOC a făcut referire la situația de care Kamara se lovea zilnic, spunând că el nu a avut probleme nici cu țânțarii, nici cu alte forme de viață periculoase. DOC i-a mărturisit lui Speak că el a reușit să se împrietenească foarte repede cu mediul, lucru pe care nu l-au reușit toți foștii concurenți.

ADVERTISEMENT

„La Kamara, veneau la el câte 5 tarantule, 6 gâze. De n-a omorât omul ăsta la tarantule, să moară Cici! Da, e o tarantulă, dă-o încolo! Nu trebuie să o omori, să o fierbi. Încearcă să te blenduiești cu mediul. Dacă o faci, nici țânțarul n-o să vină”, a dezvăluit DOC.

Așadar, pe lângă conflictele tot mai dese pe care Kamara le avea cu colegii săi, artistul a dus o luptă și cu tarantulele! Cu toate acestea, Kamara a spus, în emisiunea lui Măruță, că pentru el experiența a fost una de neuitat.

ADVERTISEMENT

Kamara: „Oamenii nu pot vedea totul”

„Ce mi-a plăcut a fost că nu mi-am pierdut nicio secundă capacitatea de a crea. Am reușit să fac ceva acolo, să mă bucur de viață. Eu număram secundele din momentul ce soarele atingea marea, erau 160 de secunde.

Oamenii nu pot vedea totul. Îi adormeam cu povești din camp și probabil n-a fost de efect să fie văzute. Nu m-am luat la trântă cu toți, m-am luat cu cei care nu m-au lăsat în pace nicio secundă”, spunea Kamara, de curând, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Și pentru DOC, omul cu care Kamara s-a dușmănit cel mai mult, show-ul Survivor a fost unul transformator. În cadrul aceluiași podcast în care a dezvăluit că membrul trupei Alb-Negru omora la tarantule zilnic, a spus că partea grea în tot acest concurs a fost să conștientizeze că fizicul său nu mai răspundea la ordine.

DOC, despre experiența Survivor România: „Partea grea a fost să observ capabilitățile fizice diminuându-se”

„Când am ajuns acolo, vezi tu… Nu știu dacă minusul meu e că eu nu prea stau să gândesc. Trăiesc mai mult decât gândesc. Eram acolo, nu am stat să mai gândesc legat de cine sunt, de unde vin. Lovitura a venit mai încolo, ca o bătaie în vis, îl simți după. 

M-am consumat foarte mult. Scopul a fost de a trăi chestia asta. Nu m-am gândit că sunt la televizor. Plus că nu sunt eu omul să mă gândesc că sunt filmat. Aia era ultima mea problemă.

Partea grea a fost să observ capabilitățile fizice diminuându-se. La început am fost mega în film, a fost mișto, mă simțeam bine. Pe parcurs, se scurgea zeama din mine. Nemâncând, nu aveai nutrienți. Cocosul ăla făcea și el ce poate”, a povestit DOC despre experiența de la Survivor România, în podcastul lui Speak.

ADVERTISEMENT