Life

Ce aduce conjuncția Soare-Neptun-Mercur pentru zodii. Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru Lei!

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur este explicată de Camelia Pătrășcanu, pentru FANATIK. Ce efecte are fenomenul pentru zodii?
16.03.2023 | 08:30
Ce aduce conjunctia SoareNeptunMercur pentru zodii Camelia Patrascanu avertisment pentru Lei
Conjuncția Soare-Neptun-Mercur, explicată de Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu cele 12 zodii
ADVERTISEMENT

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur, fenomen astrologic care se produce astăzi, 16 martie 2023, explicat de Camelia Pătrășcanu, vine cu efecte semnificative asupra celor 12 zodii ale horoscopului european.

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur. Camelia Pătrășcanu explică efectele asupra celor 12 zodii

Tripla conjuncție se formează în zodia Pești și se produce într-un sens spiritual. Poate fi complicat să jonglăm cu informațiile. Putem fi confuzi și nici nu e cazul să luăm decizii. Ne ajută acest fenomen să ne activăm intuiția, să ne ghidăm după simțul interior.

ADVERTISEMENT

Cine e antrenat și s-a prins cum îi funcționează intuiția, e un fericit. Nopțile ne pot aduce vise pline de chei, de deslușiri, de răspunsuri la enigme și viziuni. E bine să punem întrebări în legătură cu situațiile pe care le traversăm.

Atenționări existe, mai ales pentru cei care fac călătorii sau cei care mânuiesc obiecte ascuțite sau aparate electrice. Graba și nerăbdarea pot fi mai accentuate și pot produce efecte neplăcute. În conversațiile pe care le purtăm, avem suspiciuni cu privire la onoare și cinste.

ADVERTISEMENT

Putem face investigații, putem pune întrebări. Să nu ne lăsăm presați să dăm un răspuns, pentru a avea o analiză mai corectă. Perioadele de confuzie duc spre o perfecționare a intuiției.

Berbecii trebuie să citească atent actele importante

Berbecii pot avea zile dificile, atât cei care fac drumuri cât și cei care se plâng de diferite probleme de sănătate. E bine să ceară a doua opinie acolo unde nu sunt siguri de unele analize. La locul de muncă se nasc tot felul de vorbe secrete. Primesc semne că lucrurile nu sunt tocmai în ordine. Atenție și la acte, de asemenea! E posibil să existe o prevedere ignorată, așa că nativii de foc se reîntorc la anumite paragrafe.

ADVERTISEMENT

Taurii pot fi ușor dezamăgiți de prieteni. Aud că sunt bârfiți. Atenție la bani și la pușculiță. Dacă acceptă să sprijine pe cineva, să-și ia adio de la timpul consumat sau banii împrumutați. Să își cântărească bine cuvintele și să se asigure că tot ce au spus a fost bine înțeles. Să analizeze dacă le e locul în grupul actual de prieteni.

Pentru Gemeni, pot fi complicații din cauza relației cu șefii sau cu autoritățile. Constată ciudățenii în ierarhia de la locul de muncă. Adevărul trebuie spus și lucrurile trebuie devoalate. Pot avea chiar ei acest rol, de a susține o dreptate, însă își pot complica viața.

ADVERTISEMENT

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur pentru Raci: Dorul de persoanele dragi se intensifică

În cazul Racilor, conjuncția Soare-Neptun-Mercur activează dorul de casă sau dorul de persoane pe care nu le-au mai vizitat. E vorba nu doar de o distanță geografică de anumite persoane, ci și de o distanță sufletească. Oamenii pot face tot felul de lucruri și pot fi contrariați Racii legat de ce aud despre anumite persoane. Întrebarea „De ce?” este în mintea lor.

Pentru Lei, conjuncția aduce teama unei păgubiri. Unii o pot avea de-a dreptul. Poate nu e vorba de o pierdere materială cât de o pierdere relațională. O persoană care părea loială se dovedește a nu fi așa. Mulți Lei pot avea un sentiment de gol. Pentru unii se poate pune și problema sănătății, dacă au neglijat-o. Sunt avertizați că riscă să piardă energie sau o funcție.

Fecioarele au trac sau un sentiment de rușine ori de vinovăție. Se întreabă dacă se ridică la înălțime așteptărilor. Au un soi de sfială, deși Marte e bine poziționat în harta lor, în zona renumelui și reputației. Curaj să se implice să facă lucruri mari au, dar au îndoieli că vor putea rezista. Trebuie să dea tot ce au mai bun, chiar dacă se îndoiesc de ele însele. Unele persoane se dovedesc altfel decât au crezut.

Pentru Balanțe, conjuncția Soare-Neptun-Mercur aduce dispute, conflicte, certuri. Au la bază niște principii, reguli și norme. Nu sunt de orgolii neapărat. Trebuie să cunoască bine cadrul în care lucrează. Se plâng și cer drepturi, dar trebuie să aibă justificare juridică sau măcar morală.

Capricornii au dificultăți în comunicare

Scorpionii, mai ales cei geloși, pot trăi momente puternice. Se pot îndoi de farmecul lor. Pot fi sâcâitori sau pisălogi dacă țin la cineva. S-ar putea să fie insistenți, chiar dacă știu că nu e bine. Vor da curs emoțiilor pe care le trăiesc. Nu le place că trebuie să insiste, dar nu se simt înțeleși din prima. Descoperă că lucrurile care le plac pot fi toxice. E tensionată relația cu copiii.

Săgetătorii descoperă stricăciuni și trebuie să intervină. Sunt suspicioși în sfera relațiilor. Interpretează sau distorsionează gesturile celorlalți. Încep să creadă că există intenții ascunse, unele care nu au nicio legătură cu realitatea. E important să fie empatici, să se pună în locul celorlalți. Să fie discreți și să aibă tact, acesta e sfatul principal.

Capricornii pot avea dificultăți în comunicare, dar nu pentru că n-ar dori să comunice. Se cam prind ei cei nu spun ceilalți, însă nu trebuie să fie prea aspri. Trebuie să se întrebe de ce ceilalți nu spun tot. Pot avea sentimentul că au fost înșelați, mai ales la muncă. Au mare problemă cu oamenii care nu își țin cuvântul. E important cum pun întrebările, de pe ce poziție.

Vărsătorii au vizată zona banilor în aceste zile. Apar cheltuieli neprevăzute, poate pentru a ajuta pe cineva. Dacă poftesc la un lucru și fac o cheltuială mai mare decât au calculat, s-ar putea să regrete. Pe de altă parte, pot avea un moment de ezitare când e vorba de abilitățile lor. Parcă nu mai știu dacă sunt în stare să facă un anumit lucru.

Peștii au revelații în legătură cu propria lor persoană. Înțeleg altfel propriul trecut. Părerea despre ei înșiși se poate schimba. Acum înțeleg de ce au fost anxioși sau de ce au avut anumite ticuri. Sunt zile în care se reactivează bucăți din trecutul lor. Rememorează momente jenante cu scopul de a nu se mai lăsa dependenți de ele.

 

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită