Sport

Când se joacă meciul Simona Halep – Paula Badosa în turul 2 de la WTA Madrid! Organizatorii au anunţat ora de start

Simona Halep va juca în turul al doilea la turneul Mutua Madrid Open cu Paula Badosa (numărul 2 WTA), care a învins-o pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-0.
29.04.2022 | 17:33
Cand se joaca meciul Simona Halep  Paula Badosa in turul 2 de la WTA Madrid Organizatorii au anuntat ora de start
Simona Halep a câștigat în două seturi în fața lui Shuai Zeng, scor 6-2, 6-3. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
29-04-2022
14:31

Ora de disputare a meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa

Organizatorii turneului Mutua Madrid Open au anunțat când se va disputa duelul șoc din turul al doilea, dintre Simona Halep și Paula Badosa.

„Partida se va disputa, sâmbătă, 30 aprilie, însă nu mai devreme de ora 20:00: Credeți că sunt favorită în acest meci? (n.r. – râde) Pfff, bine”, a fost reacția Paulei Badosa înaine de meciul cu Simona Halep.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la turneul WTA de la Madrid, după ce a trecut de chinezoiaca Shuai Zeng, în două seturi, 6-2, 6-3.

Simona Halep, calificare en fanfare în turul doi la Madrid

Simona Halep nu a avut niciun fel de probleme la primul meci cu Patrick Mouratoglou ca antrenor principal și s-a mișcat excelent pe zgura de la unul dintre turneele ei preferate.

ADVERTISEMENT

Simona va avea parte de un adversar mult mai dificil în turul al doilea, unde va da peste Paula Badosa (Spania), numărul doi mondial.

Badosa a învins-o în turul inaugural pe Veronika Kudermetova, pe care Simona Halep a învins-o categoric în finala turneului de la Melbourne Summer Set 1, scor 6-2, 6-3.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, întâmpinată ca o „regină” la Mutua Open Madrid

Simona Halep se simte ca acasă la cel mai important turneu de zgură înainte de Marele Șlem de la Roland Garros, mai ales că a mai triumfat de două ori în capitala Spaniei, în 2016, respectiv 2017.

Chiar dacă anul acesta nu se numără printre favorite și va avea parte de un traseu extrem de dificil, Simona are mulți fani în Spania și a fost primită cu brațele deschise de organizatori:

ADVERTISEMENT

„Iată pe cine avem aici! Campioana noastră din 2016 și 2017! Bine ai venit la Madrid, Simona Halep!”, au scris pe contul oficial de Twitter organizatorii turneului, alături de imagini cu Simona Halep antrenându-se pe zgura de la Madrid.

Câți bani poate câștiga Simona Halep la turneul de la Madrid

Simona Halep a revenit pe terenul de zgură după o lună de inactivitate, iar dacă va câștiga la Madrid pentru a treia oară va primi 1.041.570 euro.

ADVERTISEMENT

Pentru accederea în turul doi, Halep a primit un cec în valoare de 48.655 de euro. Dacă va trece de Paula Badosa și se va califica în optimi, Simona Halep va primi 90.745 de euro.

ADVERTISEMENT