Life

Ce afacere și-a deschis Gabriela Cristea. Așa vrea să facă bani în 2023

Ce afacere și-a deschis Gabriela Cristea. Nu are nicio legătură cu televiziunea, dar vedeta a mărturisit că este foarte entuziasmată.
01.02.2023 | 15:27
Ce afacere sia deschis Gabriela Cristea Asa vrea sa faca bani in 2023
Ce afacere și-a deschis Gabriela Cristea. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a făcut un anunț important pentru fanii săi. Vedeta a spus la ce a lucrat în ultima perioadă și a mărturisit că este entuziasmată de noul său proiect.

Ce afacere și-a deschis Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a luat decizia de a-și deschide o afacere în acest an și a dezvăluit că mai sunt doar câteva zile până când totul este pus la punct.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un studio foto special, cu diferite decoruri, unde oamenii pot veni să facă ședințe profesioniste și să se aleagă cu amintiri pe viață.

Gabriela Cristea a spus că a lucrat destul de mult la acest proiect și a mărturisit că decorurile sale sunt cu totul speciale, dar mai are puțin de muncă până când totul să fie gata pentru a fi dat în funcțiune, iar primii clienți să sosească.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale.

Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruri”, a spus prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, planuri mari în afaceri

Gabriela Cristea a spus că studioul său foto va fi gata pentru sărbătorile ce vin, anume Valentine’s Day și Dragobete, dar pot fi făcute poze și de sărbătorile din martie sau chiar de Paște.

„Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui.

ADVERTISEMENT

Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”, a mai spus, la final, îndrăgita prezentatoare.

Alături de Gabriela Cristea era și soțul ei, pentru că cei doi s-au ocupat împreună de deschiderea acestei afaceri.

Gabriela Cristea vrea să se lanseze în această afacere în 2023 și să câștige bani în plus, chiar dacă s-a scris că are un salariu imens la Antena 1. Conform informațiilor, soția lui Tavi Clonda ia lunar circa 10.000 de euro!

ADVERTISEMENT