Life

Ce alimente consumă Andi Moisescu. Dieta juratului de la Românii au talent, diferită de cea a Oliviei Steer

Andi Moisescu a dezvăluit ce alimente consumă. Dieta vedetei Pro TV este diferită de cea a partenerei de viață, Olivia Steer.
05.12.2022 | 17:25
Ce alimente consuma Andi Moisescu Dieta juratului de la Romanii au talent diferita de cea a Oliviei Steer
Cum diferă dieta lui Andi Moisescu de cea a Oliviei Steer. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a dezvăluit ce alimente obișnuiește să consume. Deși soția prezentatorului este vegetariană de ani buni, acesta nu are același stil de viață.

Andi Moisescu a dezvăluit ce alimente consumă. Are o dietă diferită de cea a Oliviei Steer

Juratul de la Românii au talent și soția lui, Olivia Steer, sunt căsătoriți de 18 ani, însă nu au același stil de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a renunțat la carne, la alimentele procesate și la orice fel de mâncare nesănătoasă. Este raw-vegană de 12 ani, însă soțul ei nu a adoptat același stil de viață.

Andi Moisescu mai consumă și carne, dar și alte alimente pe care partenera sa de viață le-a eliminat din dietă.

ADVERTISEMENT

Cu toate că mai consumă și alimente mai puțin sănătoase, juratul de la Pro TV reușește să se mențină în formă cu ajutorul sportului. Andi Moisescu nu ajunge zilnic la sala de sport, dar încearcă la fiecare două zile.

Realizatorul TV încearcă să mănânce cât mai sănătos, chiar dacă dieta pe care o are este diferită de cea a soției.

ADVERTISEMENT

“Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea!

Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan.

ADVERTISEMENT

Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil…mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea.”, a declarat Andi Moisescu pentru click.ro.

Andi Moisescu, despre planurile de viitor

De 18 ani, Andi Moisescu moderează emisiunea Apropo TV și vrea ca aceasta să ajungă la 20. În plus, prezentatorul anunță un sezon de excepție Românii au talent, care va avea premiera anul viitor.

De asemenea, Andi Moisescu își dorește să facă performanțe în sailing (navigație). Juratul speră să să-și îndeplinească acum obiectivele sportive, dacă nu a făcut-o atunci când era mai tânăr.

“Este o preocupare de-a mea să mă mențin oarecum prezent. O să încerc să vin cu lucruri proaspete pe Youtube, sper să mergem mai departe cu emisiunea Apropo TV, nu văd niciun impediment, are 18 ani, de când este și mi se pare ok faptul că dacă a făcut 18 ani poate să facă și 20 de ani.

Ne așteaptă și un sezon de Românii au Talent de mare excepție anul acesta. Sper să reușesc să fac performanțe și în sailing, am ajuns și la vârsta când îmi doresc să fac performanțe în sport, dacă nu am avut când eram mai tânăr poate acum când sunt mai experimentat.”, a mai declarat Andi Moisescu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT