Life

Stilul de viață al lui Andi Moisescu, la 49 de ani. Ce spune juratul de la Românii au talent despre micile plăceri

Andi Moisescu este întrebat frecvent care sunt alimentele pe care nu le mai consumă, soția sa, Olivia Steer fiind raw-vegană de ani buni din cauza unor experiențe neplăcute.
14.05.2022 | 00:23
Stilul de viata al lui Andi Moisescu la 49 de ani Ce spune juratul de la Romanii au talent despre micile placeri
Andi Moisescu, adevărul despre alimentele pe care nu le consumă: ”Sănătatea e importantă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la Românii au talent susține că are un stil de viață pe care și l-a format până la vârsta de 49 de ani. Vedeta de la Pro TV a povestit la ce produse a renunțat, dar și dacă are mici plăceri când vine vorba de mâncare.

Andi Moisescu, adevărul despre alimentele pe care nu le consumă: ”Sănătatea e importantă”

Andi Moisescu a spus adevărul despre alimentele pe care nu le mai consumă de când este căsătorit cu Olivia Steer. Prezentatorul pune sănătatea pe primul loc, dar asta nu înseamnă că a eliminat complet unele produse.

ADVERTISEMENT

Dimpotrivă, juratul de la Românii au talent nu a renunțat la carne și nici nu dorește să ofere sfaturi despre stilul său de viață. Vedeta consideră că e imposibil să nu aibă plăceri vinovate când vine vorba de domeniul culinar.

„N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat.

ADVERTISEMENT

Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative. Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec.

Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!”, a mărturisit Andi Moisescu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu, pasionat de snowboard

Vedeta pune mare accent pe sport. În urmă cu aproximativ 8 ani și-a descoperit pasiunea pentru unul care se desfășoară iarna, la munte, vedeta precizând că „microbul” a fost transmis și celor doi copii ai săi.

S-a apucat de snowboard la 41 de ani. A pornit de la zero în acest sport extrem, la Harghita Mădăraș, de unde spune că s-a întors un alt om, cu o altă viață și mai tânăr cu 10 ani. Andi Moisescu este pasionat, chiar dacă a avut și ceva accidente de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT