Life

Ce amendă a primit Jador după scandalul de la Deva. Polițiștii nu l-au iertat pe manelist

Jador s-a ales cu o amendă după scandalul de la Deva. Se pare că oamenii legii nu l-au putut ierta pe manelist pentru cele întâmplate.
03.05.2023 | 18:29
Ce amenda a primit Jador dupa scandalul de la Deva Politistii nu lau iertat pe manelist
Ce amendă a primit Jador după scandalul de la Deva. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. A reușit să se mențină constant în topurile muzicale și de asemenea, a adunat și o comunitate generoasă pe contul personal de socializare.

Ce amendă a primit Jador după scandalul de la Deva

Drept urmare, la fiecare eveniment al artistului, sute de fani sunt prezenți. Tot ei sunt cei care nu ratează niciun moment de-al lui Jador, având în vedere că piesele sale au ajuns la sufletul multor ascultători.

ADVERTISEMENT

La cel mai recent concert însă, un incident nu tocmai plăcut avea să se întâmple. Este vorba despre concertul de la Deva, de 1 mai. Primăria orașului a organizat totul, însă comportamentul lui Jador nu a fost chiar cel așteptat.

Numeroși fani au fost revoltați, iar la rândul lor, autoritățile locale s-au arătat dezamăgite de cele întâmplate. Ce s-a întâmplat, de fapt, la concertul de la Deva? După ce a terminat de cântat, manelistul i-a îndemnat pe fanii săi să se apropie de scenă pentru a face poze.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care organizatorul nu și-a dat acordul pentru așa ceva. Iar acesta a fost doar primul gest din seara de 1 mai. Mai apoi, Jador s-a urcat pe o mașină și i-ar fi jignit pe cei prezenți la eveniment.

Ulterior a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Aceștia l-au luat pe sus pe artist, trăgându-l de mâini și de picioare. Iar imaginile au devenit virale pe internet. După întreaga întâmplare, conform spynews.ro, manelistul s-ar fi ales cu o amendă de doar 400 de lei.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Jador după întreg conflictul

Această sumă ar fi fost amenda pentru jignirile la adresa jandarmilor, dar și la adresa autorităților. Evident, artistul avea să aibă o reacție după toate cele întâmplate. Acesta s-a arătat dezamăgit, dar și revoltat.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Jador le-a spus fanilor săi că îi iubește. Pe de altă parte, artistul nu a înțeles de ce nu a putut să facă poze cu cei care au venit să îl vadă pe scenă și care îl admiră.

ADVERTISEMENT

”Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris Jador la videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram. Amintim că recent, Jador a avut și o cerere neașteptată la un alt concert. Tot atunci, atitudinea lui a generat un val de reacții. 

ADVERTISEMENT
Tags: