Life

Ce amintire deloc plăcută are Andra după o întâlnire cu Gigi Becali. „Eu citesc pe buze, am chestia asta”

Amintirea deloc plăcută a Andrei în legătură cu Gigi Becali. Ce i s-a întâmplat îndrăgitei cântărețe în urmă cu mulți ani.
29.10.2023 | 14:30
Ce amintire deloc placuta are Andra dupa o intalnire cu Gigi Becali Eu citesc pe buze am chestia asta
Andra a relatat totul într-un podcast. Sursa foto: facebook, Antena Sport
ADVERTISEMENT

Andra are o amintire pe cât de amuzantă, pe atât de neplăcută în legătură cu latifundiarul din Pipera, Gigi Becali. Îndrăgita artistă a dezvăluit ce i s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, în timp ce cânta la un eveniment unde se afla și milionarul român.

Andra, întâmplare stânjenitoare la un eveniment, de față cu Gigi Becali

Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, ”DA BRAVO”, Andra a vorbit despre carieră și despre momentele stânjenitoare de care a avut parte ca artist. Unul dintre ele are legătură cu Gigi Becali și este din perioada debutului său în lumea muzicii.

ADVERTISEMENT

Andra a rememorat clipa când nu avea încă trupă, dar era foarte solicitată la evenimente să cânte. Și-a adus aminte, printre altele, de o zi când se afla la o petrecere a unui cazino și cânta piesa ”Vreau sărutarea ta”, iar acolo și-a ciobit un dinte cu microfonul. Asta după ce a fost luată în brațe de Gigi Becali, ca să o felicite, pentru că îi plăcea foarte mult melodia.

Andra: ”Le-am întrebat pe fete dacă mai am dintele”

Andra nu s-a putut bucura pe deplin de felicitările primite, deoarece a avut senzația că i-a căzut dintele. Cât timp a cântat a fost măcinată de gândul că are un dinte lipsă, doar fetele care o însoțeau ca dansatoare au mai liniștit-o că era totul în regulă.

ADVERTISEMENT

”Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere, a unui cazino, asta de mult, nu aveam încă trupă, eram cu dansatoarele, și că tot ziceam de domnul Becali, a venit la petrecerea asta, prima dată s-a uitat așa la mine, că cine este fata asta, eu citesc pe buze, am chestia asta, să citesc pe buze.

În momentul în care am început să cânt ‘ Vreau sărutarea ta’ și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat, a venit m-a luat în brațe și eu cum cântam, m-am lovit cu microfonul de dinte, de mi-am ciobit dintele și m-am speriat.

ADVERTISEMENT

Simți gust de dinte și nu îți dai seama dacă e mult, dacă e mult, dacă e tot luat, și mi-era teamă. Când m-a lăsat jos le-am întrebat pe fete dacă mai am dintele”, a povestit Andra, în urmă cu câteva luni, în podcastul ”DA BRAVO”, a lui Mihai Bobonete.

Andra este fără doar și poate una dintre cele mai bune voci din România, debutând în lumea muzicală la vârsta de 14 ani, cu piesa ”În noapte mă trezesc”. Provine dintr-o familie de muzicanți, de altfel, și încă de mică a fost atrasă de ideea de a ajunge o cântăreață renumită.

ADVERTISEMENT

Andra s-a consacrat ca artist de muzică ușoară, dar poate interpreta și folclor, organizând în fiecare an turnee tradiționale. În plan personal este căsătorită cu Cătălin Măruță, din 2008, iar alături de acesta are doi copii, David și Eva Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: