Life

Ce animal mitic te reprezintă în horoscopul amerindian. Data nașterii spune totul despre tine!

Descoperă ce animal mitic te reprezintă în horoscopul amerindian. Data la care te-ai născut ascunde multe secrete despre tine.
11.03.2023 | 16:30
Ce animal mitic te reprezinta in horoscopul amerindian Data nasterii spune totul despre tine
Horoscopul amerindian e format din 12 animale mitice. Foto: millersguild.com
ADVERTISEMENT

În horoscopul amerindian, fiecare semn zodiacal aparține câte unui clan și este reprezentat de un animal cu puteri magice! Îți spunem ce animal te reprezintă, după ce vom trece în revistă categoriile zodiacale.

Ce animal ești în horoscopul amerindian. Ce perioada în care te-ai născut despre tine

La fel ca în zodiacul european, există și în cazul horoscopului indienilor din America semne de foc, de aer sau de apă. Semnele de foc (Bufnița, Șoimul și Somonul) fac parte din clanul Uliului.

ADVERTISEMENT

Semnele de aer (Cerbul, Vidra și Corbul) sunt protejate de clanul Fluturelui. În clanul Broaștei sunt grupate semnele de apă: Ciocănitoarea, Lupul și Șarpele. În categoriia zodiilor de pământ, care aparțin clanului Broaștei Țestoase sunt incluși Castorul, Gâsca și Ursul brun. Să vedem care sunt caracteristicile fiecărei zodii!

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie) este una din cele mai sociabile zodii. Dacă te reprezintă acest animal, înseamnă că îți place mult distracția, ești plin de idei și îți faci cu ușurință amici. Ești una dintre cele mai prietenoase semne zodiacale, iar asta te ajută foarte mult în relațiile profesionale. Poți obține cu ușurință succesele în viață.

ADVERTISEMENT

Lupul (19 februarie – 20 martie) este caracterizat prin ambiție, autenticitate, dar și lene și angoase nejustificate de multe ori. Se spune că lupii acționează mai mult în haită, lucru care se aplică și în cazul persoanelor care sunt născute sub acest semn. Atunci când sunt înconjurate de prieteni, prind mai mult curaj și dispare orice reticență în a comunica sau în a acționa pentru a obține ce își doresc.

Cei veniți pe lume între 21 martie și 19 aprilie, protejați de Șoim

Șoimul (21 martie – 19 aprilie) este caracterizat prin dinamism, viziune și hărnicie. Dacă ești născut în perioada Șoimului, ești o persoană care nu poate sta locului. Îți place să știi totul, să cunoști informații din toate domeniile, să străbați lumea în lung și în lat ca să capeți experiențe noi, memorabile.

ADVERTISEMENT

Castorul (20 aprilie – 20 mai) este definit în astrologia amerindiană drept încăpățânat (adesea chiar intolerant), inventiv și extrem de muncitor. Cei născuți în perioada 20 aprilie – 20 mai sunt oamenii cărora le place să descopere lucruri, să le inventeze chiar. Imaginația lor este bogată, însă, temperamental, pot intra foarte ușor în clinciuri cu ceilalți mai ales dacă nu le sunt împărtășite ideile.

Cerbul (21 mai – 20 iunie) este descris prin gingășie, bun gust și o capacitatea de a cuceri pe oricine în doar câteva secunde. Oamenii apreciază la tine generozitatea, căci din toate zodiile ești, de departe, cea mai milostivă.

ADVERTISEMENT

Zodia Ursului, caracterizată de spiritul critic

Ciocănitoarea (21 iunie – 21 iulie) se atașează foarte repede de lucruri și oameni și din cauza asta are de suferit în viață. Ești o persoană sensibilă, dar cu o gândire profundă. Ideile tale nu sunt înțelese de toată lumea, iar asta te frământă.

Somonul (22 iulie – 21 august) e optimistul incurabil al zodiacului amerindian. Îți place să fii în centrul atenției, indiferent de situație, și, de obicei, știi să te faci remarcat. În spatele obsesiei pentru imagine se ascunde, însă, o fire cu multe angoase.

Ursul brun (22 august – 21 septembrie) este puternic, dar poate că prea îngândurat de multe ori. Ești o fire analtică și extrem de critică atât cu tine cât și cu ceilalți (caracteristicile sunt, iată, asemănătoare cu cele ale zodiei Fecioară din horoscopul european).

Corbul (22 septembrie – 22 octombrie) are talentul de a-i păcăli pe cei din jur. Magnetismul de care dau dovadă persoanele născute sub acest semn zodiacal este unic. Capacitatea de manipulare a acestora poate fi de invidiat.

Șarpele (23 octombrie – 22 noiembrie) este ager, are o minte sclipitoare, dar retras și clevetitor. Dacă ești născut în zodia Șarpelui, înseamnă că nu suporți să trăiești după reguli și clișee. Te apropii cu greu de cineva, iar persoana care îți intră la suflet se poate considera o norocoasă.

Bufnița (23 noiembrie – 21 decembrie) luptă pentru adevăr, pentru ca lumea să fie mai bună. Înteligența cu care sunt hărăziți cei născuți sub zodia Bufniței s-ar putea să fie exact motivul pentru care sunt mai mereu împovărați, cu tendința de a cădea în depresie. Oamenii inteligenți gândesc prea mult, așa că și ei și-ar dori uneori să vadă viața dintr-o perspectivă mai superficială.

Gâsca (22 decembrie – 19 ianuarie) trebuie să învețe să se dezlipească de dependențele pe care le dezvoltă în copilărie. Acești nativi cu greu se pot descurca singuri în viață, însă atunci când reușesc, nimic nu îi poate doborî.

 

 

ADVERTISEMENT