Life

Ce ar fi ajuns să facă acum “micul Hercule”. Presa britanică, vești proaste despre soarta lui Giuliano Stroe

Vă mai amintiți de ”micul Hercule”? Care este viața lui Giuliano Stroe în prezent? Presa britanică are vești neplăcute despre el.
15.04.2023 | 00:59
Ce ar fi ajuns sa faca acum micul Hercule Presa britanica vesti proaste despre soarta lui Giuliano Stroe
Prin ce perioadă dificilă trece ”Micul Hercule”. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuliano Stroe, supranumit și ”micul Hercule”, după ce încă de la 2 ani ridica greutăți, trece printr-o perioadă dificilă, informează presa britanică. Tânărul român, originar din județul Olt, a fost acuzat că cerșește, în mediul online.

În ce situație a ajuns ”micul Hercule”. Presa britanică, vești triste despre Giuliano Stroe

Totul a pornit după ce Giuliano Stroe, acum major, a postat de curând un anunțat pe Facebook, în care întreabă dacă îl poate ajuta cineva cu piese pentru autoturismul tatălui său, după ce mașina i s-a stricat în timp ce se aflau în drum spre o competiție.

ADVERTISEMENT

”Micul Hercule” spune că are nevoie de o supapă și că nu și-o poate permite. Drept urmare, ar fi ideal să-i fie oferită gratis. Totuși, tânărul promite că va achita el transportul pentru livrarea produsului. De altfel, la începutul lui aprilie, tatăl lui Giuliano a postat un mesaj în care prezenta scuze pentru problemele cu autovehiculul, în urma cărora nu și-a putut duce fiul într-un turneu, scrie Daily Star.

Nu este prima oară când ”micul Hercule” cere lucruri gratis

Totodată, solicitarea lui Giuliano vine la câteva săptămâni după ce a mai cerut celor care îl apreciază să-l ajute să investească în criptomonede. Atunci, o persoană i-a comentat și l-a avertizat că prin acest gest nu face decât să cerșească.

ADVERTISEMENT

”Cine vrea să mă ajute cu ceva cripto? Am nevoie de puțin ajutor pentru a începe acest joc”, a scris tânărul pe facebook, la finalul lunii martie, în care a arătat tuturor că în portofelul său crypto nu se mai află absolut niciun ban.

”Următorul lucru pe care îl vei face va fi să ne rogi să-ți trimitem cripto acum pentru a finanța ‘cursurile de box’ pentru copiii tăi, lol”/ ”Pentru a tranzacționa cripto, ai nevoie de bani”/ ”Te rog să nu mai cerșești frate”, sunt o parte dintre reacțiile celor care i-au văzut postarea lui Giuliano despre criptomonede .

ADVERTISEMENT

Giuliano Stroe era considerat în urmă cu peste 10 ani cel mai puternic copil din lume. De aici și denumirea de ”micul Hercule”. Originar din comuna Icoana, județul Olt, avea doar doi ani când tatăl i-a remarcat forța și l-a supus apoi la un regim prin care timp de două ore, dimineața, trebuia să facă mișcare și să ridice greutăți.

La vârsta de cinci ani, Giuliano a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai rapid mers pe metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare. De asemenea, în 2010, ”micul Hercule” a doborât recordul pentru cele mai multe flotări la 90 de grade, un număr de 20.

ADVERTISEMENT

Și fratele lui Giuliano Stroe, Claudio Stroe, poate ridica greutăți mari, drept urmare a fost supus și el la un program de sport de către tatăl său, care are un club de box și kickboxing, numit ”Asociația Giuliano și Claudio Boxing Club”.

ADVERTISEMENT