Sport

Ce ar fi făcut Petrila dacă ar fi avut oferta lui Horaţiu Moldovan: „Nu se ştie niciodată cum e viaţa!”

Claudiu Petrila a fost sincer și a dezvăluit ce ar face dacă ar primi o ofertă similară cu cea a lui Horațiu Moldovan. Pleacă de la Rapid?
26.02.2024 | 09:15
Ce ar fi facut Petrila daca ar fi avut oferta lui Horatiu Moldovan Nu se stie niciodata cum e viata
Claudiu Petrila s-a pus în locul lui Horațiu Moldovan la Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila a fost invitatul lui Robert Niță la emisiunea „Suflet de rapidist”. Mijlocașul a reușit să revină după o accidentare de lungă durată și e mai motivat ca oricând.

Claudiu Petrila, convins că Horațiu Moldovan a făcut cea mai bună alegere: „Automat îți e ușor să ajungi la un nivel de top”

Robert Niță a vrut să afle un lucru de la jucătorul Rapidului: „Ce-ai fi făcut în locul lui Horațiu Moldovan dacă ar fi venit o ofertă pentru tine de la o echipă de top?

ADVERTISEMENT

Foarte bună financiar, dar cu riscul de a pierde Campionatul European sau de a nu juca niciun meci până în vară? Cum ai fi gestionat? Te întreb pentru că ești un jucător care gândești și ești tânăr. 

Claudiu Petrila a răspuns fără să stea pe gânduri: „Probabil tot ca Horațiu. A mers la un club imens în primele 10 din lume probabil. Nu se știe niciodată când îți vine șansa și profiți de ea. Automat îți e ușor să ajungi la un nivel de top. 

ADVERTISEMENT

Nu se știe cum e viața. Se accidentează unul, joci bine și dai un gol. Automat îți crește cota și e mult mai ușor. Oblak e un fel de Săpunaru la noi sau Camora la CFR Cluj care e din 2011”.

Claudiu Petrila a vorbit despre calvarul accidentării de mai bine de 3 luni: „Am sperat că o să revină într-o lună și jumătate”

Claudiu Petrila nu se aștepta că va reuși să se integreze atât de repede la Rapid, însă accidentarea l-a dat un pic peste cap: „Nu mă gândeam că așa de repede voi fi un jucător important. Am zis că voi veni aici, voi munci și va depinde de mine. Din fericire am venit cu bucurie și dorința a de demonstra și mi-a ieșit. În prima fază mi s-a spus că trebuia să stau în jur de o lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

Mi-au spus că nu e de operație, dar nici nu pot să merg în Serbia la Marijana pentru că era un tendon și ea este doar pentru mușchi. Am sperat că o să revin într-o lună și jumătate, dar a continuat tot și am vrut să stau până sunt sigur că nu mă rup din nou în zona aia.

M-au lăsat să îmi revin când trebuie. Am lucrat cu Dragoș la KinetoFit, muncă grea. Stăteam în jur de patru ore pe zi, cu tratamente și exerciții în jur de patru ore și jumătate. Este normal să te gândești (n.r. că poți pierde postul de titular), mai ales că știam că vin după o pauză de trei luni.

ADVERTISEMENT

În mintea mea undeva în spate aveam și gândul ăsta, dar într-un fel m-a motivat mai tare să îmi revin și să muncesc mai mult. Știam că m-au cumpărat cu bani mulți și știam că trebuie să vin aici, să dau totul și să le întorc favorul”, a mai spus jucătorul în vârstă de 23 de ani la „Suflet de rapidist”, emisiunea care e LIVE în fiecare marți de la 13:30 pe FANATIK.RO.

Claudiu Petrila a dezvăluit ce ar face dacă Rapid ar primi o ofertă pentru el

ADVERTISEMENT