News

Ce ar scrie în biletul de adio al fiului procurorului Teodor Niță. Mesajul cutremurător al lui Petrică

Ies la iveală noi detalii din cazul sinuciderii lui Petrică Niță, fiul celebrului procuror din Constanţa, Teodor Niță. Mesajul cutremurător din biletul de adio lăsat.
22.11.2022 | 20:07
Ce ar scrie in biletul de adio al fiului procurorului Teodor Nita Mesajul cutremurator al lui Petrica
Mesaj cutremurător scris în biletul de adio al fiului procurorului Teodor Niţă: ”Am vrut doar să iubesc”. Sursa foto: adevarul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul acestei săptămâni, familia procurorului Teodor Niță, din Constanța, și-a îngropat fiul de doar 31 de ani, pe Petrică Adrian. Tânărul s-a împușcat duminică la prânz cu arma tatălui său.

Mesaj cutremurător scris în biletul de adio al fiului procurorului Teodor Niţă: ”Am vrut doar să iubesc”

La o zi după înmormântare, au apărut noi detalii din acest tragic caz. Se pare că bărbatul i-ar fi lăsat un mesaj cutremurător tatălui său.

ADVERTISEMENT

În scrisoare, tânărul și-a informat părintele despre faptul că i-a furat arma. I-a mai dezvăluit că o dragoste neîmplinită din trecut nu i-ar fi dat pace. O altă femeie ar fi existat în viața victimei.

Nu vreau să fiu rău, nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc”, astfel ar începe mesajul de adio pe care Petrică Niţă i l-a trimis tatălui său, conform ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

Fiul procurorului constănțean i-a mai spus tatăl său din ce cont să plătească chiria şi n-a lăsat nicio chestiune administrativă la voia întâmplării.

A urmat apoi gestul extrem. Bărbatul s-a deplasat în locuința părinţilor lui, a spart cutia în care era arma şi a plecat către apartamentul închiriat. A încheiat mesajul de adio cu un simplu: ”Te iubesc!”, iar apoi a apăsat pe trăgaciul armei.

ADVERTISEMENT

Surse din anchetă au precizat că tatăl își păstra arma într-un seif, iar fiul ar fi știut cifrul.

Adrian Petrică Niță s-a sinucis duminică

Adrian Petrică Niță (31 de ani), de profesie executor judecătoresc, s-a împușcat duminică la prânz cu arma tatălui său.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a dus acasă la tatăl său, Teodor Niță, a luat arma pe care acesta o avea încuiată și a plecat apoi spre locuința sa. Aici, s-a împușcat în cap.

Disperat, după ce a primit mesajul de adio, tatăl său a plecat de urgență spre locuința fiului, sperând că va putea ajunge înainte de gestul fatal, însă era prea târziu.

Ajunși la fața locului, medicii l-au găsit pe tânărul în vârstă de 31 de ani în viață și au început imediat manevrele de resuscitare. Cadrele medicale au anunțat că glonțul a intrat și a ieșit din craniu. După câteva ore, a fost declarat decesul. Tânărul era căsătorit.

ADVERTISEMENT