Life

Ce au comentat Mirela Vaida și Pepe despre fiul lui Ștefan Bănică în culisele Te cunosc de undeva: „Ia uite-l”

27.03.2021 | 21:05
Ce au comentat Mirela Vaida si Pepe despre fiul lui Stefan Banica in culisele Te cunosc de undeva Ia uitel
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și Pepe l-au analizat la sânge pe fiul lui Ștefan Bănică în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva, iar concluziile pe care le-au tras despre Radu i-au surprins până și pe ei.

Radu Ștefan Bănică l-a interpretat pe Bruno Mars în cea de-a 8-a gală a emisiunii Te cunosc de undeva, cântând melodia „Treasure”, iar momentul său a fost aplaudat de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Radu a reușit să demonstreze în competiția de la Antena 1 că are suficient talent încât să scape de titulatura ”băiatul lui Ștefan Bănică”, iar acest lucru este unul uriaș pentru tânărul student de la UNATC

Fiul lui Ștefan Bănică a surprins pe toată lumea la Te cunosc de undeva

Asta au observat și colegii săi de platou, care au comentat în culise momentul pe care l-a avut pe scenă în fața juraților.

ADVERTISEMENT

„Cred că te-ai născut pentru scenă. Ai acea atitudine potrivită pentru scenă. Arăți o relaxare și o dexteritate extraordinară. Îmi place cum te strâmbi ca un artist mare”, a fost comentariul Andreei Bălan vizavi de momentul lui Radu Ștefan Bănică.

Mirela Vaida, Pepe, Emilia Popescu și ceilalți concurenți au urmărit în culise show-ul pe care l-a oferit fiul lui Ștefan Bănică și au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

ADVERTISEMENT

„Duce povara asta că e băiatul lui tata”

„Ia uite-l! E Bănică tot!”, a comentat Romică Țociu, dar Mirela Vaida l-a contrazis imediat: „Nu, nu e băiatul lui tata, se descurcă foarte bine singur. Duce povara asta că e băiatul lui tata foarte bine. Demonstrează că merită”.

Emilia Popescu a încercat să fie cârcotașă spunând că a încurcat pașii coregrafiei, dar Pepe i-a luat apărarea: „Cum să se încurce, n-a încurcat nimic, mă. S-au încurcat restul. E bombardier băiatul!”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Te cunosc de undeva a ajuns la cel de-al 16-lea sezon la începutul acestui an. Din actualul sezon fac parte Pepe, Emilia Popescu, Ana Baniciu, Raluka, Adriana Trandafir, Radu Ștefan Bănică, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Romică Țociu, Mirela Vaida și Cristina Vasiu.

ADVERTISEMENT