News

Ce au decis magistrații în cazul criminalei din Mangalia. Avocatul Loredanei, detalii despre pedeapsa pe care o poate primi

Magistrații au luat o nouă decizie în cazul criminalei din Mangalia. Loredana va sta încă cel puțin 30 de zile după gratii.
28.08.2023 | 19:34
Ce au decis magistratii in cazul criminalei din Mangalia Avocatul Loredanei detalii despre pedeapsa pe care o poate primi
Ce au decis magistrații în cazul criminalei din Mangalia. Avocatul Loredanei, detalii. Sursa foto: Facebook / Antena3.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 28 august, magistrații Tribunalului din Constanța au luat o nouă decizie în cazul criminalei din Constanța. Loredana, tânăra de 19 ani care a ucis-o pe Alina, colega de cameră, va petrece încă 30 de zile în arest preventiv.

Magistrații din Constanța, decizie în cazul criminalei din Mangalia

Pe 7 august, după mai multe ore de audieri, Loredana Ionela A., fata acuzată că a ucis-o pe Alina Elena C. din Vaslui și i-a aruncat trupul sub o bancă într-un parc din Mangalia, a fost arestată pentru 30 de zile. Măsura de la începutul lunii a fost dispusă de judecători, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei zile, Loredana a fost adusă la Tribunalul Constanța. Magistrații din orașul de la malul Mării Negre au decis prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Reamintim că, pe 6 august, trupul Alinei, tânăra de 19 ani din Vaslui, venită să muncească în stațiunea Saturn, a fost descoperit sub o bancă, în parcul Diana din Mangalia.

ADVERTISEMENT

La o zi după crimă, imediat după ce a fost reținută de polițiști, Loredana și-a recunoscut vina. Aceasta le-a spus anchetatorilor că regretă fapta şi a precizat că nu a fost conștientă de ceea ce a făcut.

Avocatul Loredanei, detalii despre pedeapsa pe care o poate primi

Avocatul Loredanei, Cristian Ion, a afirmat luni, înainte de decizia Tribunalului Constanța, că tânăra nu a cerut să fie pusă în libertate. ”S-a discutat asupra prelungirii măsurii arestării preventive.

ADVERTISEMENT

Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Din acest motiv, cel mai probabil, va fi prelungită măsura arestării pentru încă 30 de zile”, a spus avocatul acesta, încă dinainte de aflarea verdictului provizoriu.

Apărătorul legal al suspectei de crimă a mai precizat că clienta sa are sentimente de regret legate de fapta comisă. De asemenea, Loredana este convinsă că va primi o pedeapsă uriașă.

ADVERTISEMENT

Încă după momentul săvârșirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă.

Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se așteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”, a mai spus Cristian Ion, citat de Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română