News

Ce au făcut colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara, în memoria ei. Gestul emoționant al acestora

Colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara, au făcut un gest emoționant în memoria ei. Tânăra de 21 de ani va fi înmormântată joi.
27.03.2024 | 21:42
Ce au facut colegii Andreei studenta ucisa din Timisoara in memoria ei Gestul emotionant al acestora
Ce au făcut colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara. colaj Fanatik/ Foto Facebook/pixabay
ADVERTISEMENT

Toți cei care au cunoscut-o pe Andreea, studenta ucisă din Timișoara, sunt șocați în urma gestului de o cruzime de neimaginat al celui care se presupune că a fost iubitul fetei. Părinții, colegii și apropiații tinerei se pregătesc să o înmormânteze, joi, pe cea care a fost omorâtă cu sânge rece.

Gest înduioșător al colegilor Andreei, studenta ucisă în Timișoara

Scene emoționante și dureroase au avut loc, miercuri, în fața Facultății Victor Babeș din Timișoara, acolo unde tânăra de 21 de ani studia Medicina. Colegii Andreei au făcut un gest înduioșător, în memoria ei.

ADVERTISEMENT

Aceștia au ridicat un monument funerar în curtea Facultății, lăsând fotografii cu Andreea, mesaje și flori, după ce, cu două zile în urmă, au venit la sediul IML din Timișoara pentru a fi alături de părinții tinerei ucise.

Andreea era foarte apreciată de colegi, mulți dintre ei văzând în ea un model de urmat. Era o fată blândă, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ajute pe oricine. Cei care au cunoscut-o spun că nu le vină să creadă că a sfârșit în acest fel.

ADVERTISEMENT

De altfel, reprezentanții universității au transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate. „Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara deplânge tragica întâmplare în care tânăra Andreea Morega, studentă eminentă la Facultatea de Medicină, a plecat dintre noi.

Avea doar 21 de ani și visuri frumoase. Din păcate, nu a avut șansa să le împlinească. Întreaga comunitate academică este alături de familia îndoliată. Transmitem sincere condoleanțe tuturor celor care au cunoscut-o!”

ADVERTISEMENT

Criminalul de 23 de ani a înjunghiat-o de zeci de ori

Mirel, tânărul care a ucis-o, are 23 de ani și este și el student la Medicină. În paralel, acesta urma Facultatea de Teologie. Fata a fost omorâtă cu sânge rece, în timp ce se afla în apartamentul lui, în Timișoara, acolo unde criminalul locuia cu sora și verișoara sa.

Victima s-a luptat să scape cu viață, însă a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit. Tânărul spune că avea o relație cu ea încă din luna octombrie a anului trecut. Vineri, 22 martie, un conflict a izbucnit între cei doi.

ADVERTISEMENT

Ucigașul spune că relația dintre ei se schimbase în ultima lună. În ziua fatidică, Mirel s-a înfuriat după ce a observat că Andreea vorbea prin mesaje cu cineva și a refuzat să îi dea telefonul. A reușit să-l smulgă din mâna ei, moment în care i-a cerut codul PIN.

Fata a refuzat să-l spună și i-ar fi zis tânărului că intenționează să se despartă de el. Atunci, Mirel a luat două cuțite și a înjunghiat-o de nenumărate ori. Când și-a dat seama că a ucis-o, criminalul i-a pus trupul pe pat și a plecat la părinții lui, în Caraș-Severin.

Cadavrul fetei a fost descoperit de sora și verișoara tânărului, care au sunat la 112. Sâmbătă, 23 martie, Mirel a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor.

ADVERTISEMENT