News

Filmul crimei din Timișoara, prezentat de procurori. După ce a ucis-o pe Andreea, Mirel i-a așezat părul în jurul gâtului

Procurorii din vestul țări au prezentat filmul crimei de la Timișoara. Gestul lui Mirel după ce a înjunghiat-o pe iubita sa, Andreea.
25.03.2024 | 15:25
Filmul crimei din Timisoara prezentat de procurori Dupa ce a uciso pe Andreea Mirel ia asezat parul in jurul gatului
Filmul uciderii Andreei, studenta de la Timișoara, prezentat de procurori. Gestul lui Mirel după ce și-a înjunghiat iubita. Sursa foto: Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 25 martie, procurorii au prezentat filmul crimei petrecute la Timișoara, acolo unde un student de 23 de ani și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit.

Filmul uciderii Andreei, studenta de la Timișoara, prezentat de procurori. Gestul lui Mirel după ce a înjunghiat-o pe Andreea

Vineri, 22 martie, o crimă terifiantă a șocat Timișoara. Mirel, un student de 23 de ani la Teologie și Medicină își ucidea iubita, Andreea (21 de ani), cu zeci de lovituri de cuțit.

ADVERTISEMENT

La 24 de ore distanță de la asasinat, anchetatorii au finalizat raportul IML. Acesta a arătat că tânăra, și ea studentă la Medicină, a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit. Victima ar fi încercat să se apere până la ultima suflare.

Între timp, luni, 25 martie, au venit și informații de la Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, notează News.ro. Oamenii legii prezintă filmul acestei crime șocante din vestul țării.

ADVERTISEMENT

Din datele anchetatorilor aflăm că tânăra Andreea și-a găsit sfârșitul într-un apartament care aparține părinților băiatului în vârstă de 23 de ani. Suspectul crimei locuia aici cu sora lui şi cu o verişoară. Părinţii săi provin din localitatea Pojejena, judeţul Caraş-Severin.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit vineri după-amiază. Ambii se aflau în apartamentul din Timișoara. La un moment dat, fata i-a spus că vrea să se despartă de el. A fost momentul culminant care a declanșat furia lui Mirel.

ADVERTISEMENT

Acesta, probabil orbit de gelozie, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie şi a început să o atace pe iubita sa. I-a aplicat tinerei studente 27 sau 28 de lovituri de cuţit, toate în zona gâtului, şi alte trei în abdomen. Procurorii spun că fata s-a luptat pentru viaţa ei. Drept dovadă, atacatorul s-a ales cu o zgârietură pe obrazul drept.

Ulterior, când a constatat că Andreea nu mai dă semne de viață, criminalul i-a luat trupul şi i l-a pus pe pat. Într-o încercare de a ascunde urmele de cuțit, Mirel i-a așezat părul în jurul gâtului. După acest episod macabru, băiatul s-a dus la locuinţa părinţilor din localitatea Pojejena, judeţul Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

Cine a descoperit trupul neînsuflețit al Andreei

Tot vineri, trupul neînsuflețit al Andreei a fost descoperit de sora agresorului. Aceasta venise la apartamentul în care locuia, împreună cu verișoara sa. Șocată de descoperirea macabră, a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a chema polițiștii.

Oamenii legii i-au luat rapid urma suspectului. Mirel a fost găsit de polițiști la Pojejena. Inițial, a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.  Sâmbătă, 23 martie, studentul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor. În aceeași zi, magistrații de la Tribunalul Timiș au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: