Life

Ce au făcut mai mulți șoferi de Dacia Spring după ce și-au încărcat mașinile în Cluj-Napoca. “Cocalari cu căruțe electrice”

Mai mulți șoferi cu Dacia Spring au făcut un gest revoltător după ce și-au încărcat mașinile în Cluj-Napoca. Imaginile au ajuns pe internet.
13.07.2023 | 18:31
Ce au facut mai multi soferi de Dacia Spring dupa ce siau incarcat masinile in ClujNapoca Cocalari cu carute electrice
Ce au făcut mai mulți șoferi cu Dacia Spring după ce și-au încărcat mașinile în Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai mulți șoferi cu Dacia Spring au fost protagoniștii unui incident nu tocmai fericit. Și-au încărcat mașinile electrice în Cluj-Napoca, iar mai apoi au fost sancționați de oamenii legii. Ce s-a întâmplat acolo?

Ce au făcut mai mulți șoferi cu Dacia Spring după ce și-au încărcat mașinile în Cluj-Napoca

Într-o postare pe un grup de Facebook, un bărbat revoltat a povestit totul. Se pare că mai mulți șoferi cu Dacia Spring și-au lăsat mașinile la încărcat. Nimic greșit până aici. Deși mașinile erau însă încărcate, șoferii cu Dacia Spring le-au lăsat acolo.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform postării, șoferii cu pricina își lasă mașinile la încărcat ore întregi. Deși mașinile sunt încărcate complet, de multă vreme, aceștia ori mai au treabă, ori pur și simplu uită de ele, spune acesta.

Iar ce este și mai rău e că dincolo de șoferii cu Dacia Spring, există persoane care își lasă mașinile la încărcat seara și de abia dimineață vin să le mute de acolo. Această situație generează mari probleme altor participanți la trafic, care efectiv nu mai au unde să își încarce mașinile.

ADVERTISEMENT

Bărbatul i-a numit pe șoferii cu Dacia Spring ”cocalari cu căruțe electrice”. De asemenea, el a explicat că a așteptat o oră și 15 minute sperând că cineva o să mute măcar una dintre cele trei mașini care s-au încărcat de mult.

Poliția Locală a intervenit și ea

A dat mesaje prin aplicație la fiecare 5 minute șoferilor, însă nimănui nu i-a păsat. În acest sens, bărbatul s-a simțit nevoit să cheme Poliția Locală. Finalul a fost unul fericit, dar nu pentru posesorii de Dacia Spring.

ADVERTISEMENT

„Cocalari cu căruțe electrice! Poate unii nu știau dar în comunitatea deținătorilor de mașini electrice sunt unele persoane (muuulte) care cred că totul li se cuvine. Aceste persoane vin și pun mașinile la încărcat, apoi pleacă și se întorc după ore întregi chiar dacă mașinile s-au încărcat de mult timp.

Alte persoane pun mașinile la încărcat seară și se întorc abia dimineață. (…). Azi s-au dat 3 amenzi. De ce? O mașină a terminat de încărcat. Am așteptat o ora și vreo 15 minute să vină proprietarul să mute mașină. Acesta nu a venit. A terminat de încărcat următoarea mașină.

ADVERTISEMENT

Nu a venit nici proprietarul acesteia. A terminat de încărcat încă o mașină. Nici proprietarul acesteia nu a venit. Aplicația cu care se pornesc stațiile de încărcare are opțiunea să transmiți un mesaj pe telefonul celui care a terminat încărcarea. La fiecare 5 minute le-am trimis mesaj să vină să mute mașină. Nu le-a păsat”, a fost o parte din postarea bărbatului.

Șoferii cu Dacia Spring, amendați

Din postare înțelegem că aceștia au fost sancționați, având în vedere gestul făcut. Iar nu puțini sunt cei care l-au susținut pe bărbat. Au fost și internauți care spun că mașinile respective trebuie ridicate și nicidecum date doar niște simple amenzi.

De asemenea, alte persoane spun că era de așteptat o astfel de situație odată cu creșterea numărului de mașini electrice de pe străzile din România. Alții au fost revoltați de faptul că bărbatul a numit mașinile Dacia Spring ”căruțe electrice”, în schimb.

ADVERTISEMENT