Life

Ce au făcut Roxana Nemeș și Majda la Survivor România, în toiul nopții. Dezvăluiri inedite

Roxana Nemeș a dezvăluit ce a făcut în toiul nopții, în competiția sportivă Survivor România, alături de Majda. Cântăreața a spus abia acum care sunt amintirile care i-au rămas după trei luni petrecute în Republica Dominicană.
30.06.2021 | 07:51
Ce au facut Roxana Nemes si Majda la Survivor Romania in toiul noptii Dezvaluiri inedite
ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasa de la Kanal D a lăsat un mesaj prin care le spune internauților care au fost cele mai plăcute momente din jungla dominicană, și anume apusurile superbe pe care reușea să le vadă după un traseu complicat sau după clipele tensionate din echipă.

Roxana Nemeș nu a uitat de timpul petrecut în Republica Dominicană, loc pe care l-a vizitat și înainte de reality show-ul moderat de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș și Majda, amintire de la Survivor România. Ce au scos la iveală

„Mi-am adus acum aminte… eram pur și simplu îndrăgostită de apusul din Dominicană! Era momentul meu de zen, momentul în care îmi încărcam bateriile pentru a rezista în competiția Survivor.

Poza asta e făcută acum 2 ani, tot pe o plajă din Dominicană”, este mesajul lăsat de Roxana Nemeș, fosta participantă de la Survivor România, pe pagina sa de Instagram, alături de o poză în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Postarea nu a fost trecută cu vederea de o fostă colegă, care a fost la iveală unul dintre cele mai frumoase momente din competiția sportivă de la Kanal D. Este vorba de apusurile pe care artista a reușit să le vadă de-a lungul celor trei luni.

Dezvăluirea inedită a făcut-o pe Majda să reacționeze, scoțând la iveală ce făceau cele două în miez de noapte, ele făcând parte din echipa roșie.

ADVERTISEMENT

„Îți aduci aminte când ne-am trezit noaptea și ne-am uitat la luna superbă?❤️”, este comentariul lăsat de frumoasa mulatră, legat de imaginea postată de artistă pe plaja dominicană.

Roxana Nemeș, cu gândul la Survivor România. Ce nu poate uita

„Daaa!!! Doamne!! Cum a fost apusul de lună!! În viața mea nu am văzut ceva mai frumos! ♥️ Cum ne-am trezit noi două și ne uitam siderate!!:)) ?? Miss you!” (n.red. Îmi este dor de tine)”, a răspuns Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT

Majda a ținut să le mai dezvăluie internauților că momentul cu pricina a avut loc chiar cu o seară înainte să fie eliminată de la Survivor România. Cele două s-au bucurat de momentul special, amintire pe care nu o vor uita prea curând.

„Daaaa, chiar nu o să uit momentul ăla! Era fix înainte să plec acasă. Ne-am trezit în același timp ❤️”, a mai adăugat frumoasa brunetă.

Competiția sportivă a fost una grea pentru cele două fete de la Faimoși, dar și frumoasă în același timp. Roxana Nemeș și Majda au rămas cu amintiri superbe după participarea la Survivor România.

ADVERTISEMENT