Life

Ce au pățit băieții Adelei Popescu: ”Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși”

Adela Popescu trece printr-o perioadă delicată ca mamă, după ce, băieții ei s-au îmbolnăvit în același timp. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a împărtășit vestea cu fanii ei.
28.05.2022 | 15:01
Ce au patit baietii Adelei Popescu Copiii mei impart tot Viroze febre muci Mancaiar mama de generosi
Adela Popescu are probleme cu băieții ei. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu trece printr-o situație dificilă: are probleme cu copiii ei. Vedeta a publicat un mesaj online, prin care a explicat, că cei trei băieți sunt bolnăviori.

Adela Popescu, cu toți copiii blonavi

Actrița Adela Popescu nu se sfiește să le dezvăluie fanilor ei diverse evenimente din viața ei, indiferent că acestea sunt lucruri bune, fie că sunt mai puțin bune. De data aceasta, prezentatoarea de la emisiunea Vorbește lumea transmisă de Pro TV și-a surprins fanii de pe Instagram cu o veste nu tocmai plăcută. Vedeta a ținut să împărtășească imediat cu aceștia, vestea respectivă.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a demonstrat până acum că este foarte implicată în creșterea băieților ei. Împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, prezentatoarea se străduiește să le ofere micuților tot ce le trebuie. Doar că există probleme și în Paradis. Acum și-a dat seama că fiii ei au răcit cu toții, în același timp.

„Copiii mei împart tot. Viroze, febre, muci. Mânca-i-ar mama de generoși”, a spus Adela Popescu, în spirit de glumă, dar, în același timp, deranjată de această situație.

ADVERTISEMENT

Ce problemă de cuplu au Radu Vâlcan și Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au foarte multe responsabilități de când sunt părinți. Cei doi au trei băieți frumoși, dar care, le ocupă cea mai mare parte din timp. Din acest motiv, timpul petrecut în cuplu s-a diminuat în mod considerabil de o vreme încoace.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenția noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

ADVERTISEMENT

Însă, când simțim că se prelungește starea, ieșim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a explicat Adela Popescu.

În aprilie, băieții vedetei au avut enterocolită

În luna aprilie, băieții lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu s-au îmbolnăvit ”la pachet”. Adrian, mezinul familiei s-a fost primul, apoi afecțiunea a trecut și la ceilalți doi băieți mai mari, Andrei și Alexandru. Copiii s-au confruntat cu o enterocolită, chiar înainte de Florii. Soția lui Radu Vâlcan a simțit și atunci să își anunțe fanii, prin ce trec băieții lor.

ADVERTISEMENT

„Și pe când credeam că trec printr-o perioadă ciudățică, a făcut bebelușul nostru enterocolită. Apoi Andrei și Alexandru. Asta ca să-mi amintească să nu mă mai alint și să las baltă văicărelile nenecesare. Nu de alta, dar trebuie să îmi conserv energia pentru schimbat așternuturi”, a scris Adela Popescu pe pagina de Facebook, la momentul respectiv.

Adela Popescu și Radu Vâlcanformează un cuplu de mai bine de 10 ani și au trei copii. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar în 2016 s-a născut primul lor copil. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire și Onoare”, în 2010.

ADVERTISEMENT