Life

Ce au pățit niște români la finalul vacanței în Grecia. Au fost profund impresionați

Ce au pățit niște români chiar la finalul vacanței pe care au petrecut-o în Grecia. De ce au rămas aceștia profund impresionați.
17.07.2023 | 14:43
Ce au patit niste romani la finalul vacantei in Grecia Au fost profund impresionati
Ce au pățit niște români la finalul vacanței în Grecia. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce au pățit niște români la finalul vacanței în Grecia. Aceștia au fost foarte impresionați de gestul pe care l-au făcut gazdele lor.

Ce au pățit niște români la finalul vacanței în Grecia

Niște români au rămas profund impresionați după vacanța lor în Grecia. Aceștia au găsit un bilețel redactat în limba română în parbriz, chiar de la gazdele lor.

ADVERTISEMENT

Aceștia au spus că au fost impresionați de comportamentul frumos al grecilor, care au stat să traducă un mesaj cu un translator online pentru a le lăsa niște rânduri frumoase.

“Iubim cu toții Grecia pentru tot ceea ce ne oferă, dar cu siguranță nu ne-am simți minunat fără oamenii ei calzi și autentici, care încă pun preț pe omenie și pe oameni, ceea ce vedem din ce în ce mai rar.

ADVERTISEMENT

Sigur, o să spuneți că plătim să se poarte frumos, dar noi nu am plătit pentru acest bilet, pe care nu erau obligați să îl scrie, după ce plătisem deja.

 P.S- Biletul ne-a fost lăsat în parbriz în noaptea plecării. Vorbeau puțin engleză și clar nu știau română. Au depus acest efort cu Google Translate și m-au cucerit definitiv. Să rămânem “oameni” zic!”, a scris românca pe Forum Grecia.

ADVERTISEMENT

Ce le-au scris grecii în mesaj românilor

Mesajul de la greci era unul de apreciere, în care aceștia l-au mulțumit românilor pentru că au ales să stea la ei. De asemenea, românii aflați la finalul vacanței în Grecia au fost apreciați și pentru felul lor de a fi. Grecii au considerat că sunt o familie frumoasă.

„Am fost foarte bucuroși să vă cunoaștem și să vă găzduim. Sunteți o familie foarte frumoasă!  Vă mulțumim mult pentru tot!

ADVERTISEMENT

Vă dorim călătorie bună și odihnă bună de vară. Fii sănătos! Vă cerem înțelegere și de aceea vă scriem această scrisoare”, au notat gazdele celor doi români.

ADVERTISEMENT