Life

Ce au putut să pățească niște români în vacanța din Grecia. Nu vor să mai revină niciodată aici: ”O spun cu tristețe în suflet”

Niște români ajunși în vacanță în Grecia au avut parte de o dezamăgire. Anul viitor nu îți doresc să mai ajungi aici după toate cele întâmplate.
12.08.2023 | 09:25
Ce au putut sa pateasca niste romani in vacanta din Grecia Nu vor sa mai revina niciodata aici O spun cu tristete in suflet
Ce au putut să pățească niște români în vacanța din Grecia. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru niște români, vacanța din Grecia s-a transformat într-un adevărat coșmar. Deși sperau că se vor relaxa și că se vor bucura de prețuri ceva mai accesibile decât în România, iată că situația a fost cu totul alta.

Ce au putut să pățească niște români în vacanța din Grecia

Este bine cunoscut faptul că din ce în ce mai mulți români aleg să meargă în vacanță în Grecia. Plajele sunt mai mari aici, apa este turcoaz, iar prețurile sunt și ele cât se poate de tentante, atât la cazare, cât și la mâncare.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil pe asta au mizat și acești români. Chiar și așa, vacanța lor din Grecia avea să ia o întorsătură neașteptată. Ce au putut să pățească aceștia? S-a întâmplat în Halkidiki, la plaja Trani Ammouda.

Un bărbat a povestit pe un grup de Facebook că i s-a cerut 100 de euro, adică echivalentul a aproape 500 de lei pentru o simplă umbrelă și două șezlonguri. Nu este clar dacă în această sumă a intrat și consumația, cert este că experiența a fost una dezamăgitoare.

ADVERTISEMENT

„Am fost la plaja Trani Ammouda și m-am așezat la o plajă amenajată cu șezlonguri și mi s-a cerut 100 euro pentru 1 umbrelă și 2 șezlonguri, nu știu dacă se încadra și consumația în banii ăștia sau era separat”, a scris acesta pe Forum Halkidiki.

Un român spun că se va reorienta

Iar comentariile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care spun că prețurile sunt cele corecte. O persoană spre exemplu, care a mers de asemenea în vacanță în Grecia spune că fiecare rând de șezlong vine cu un tarif.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru linia 1 prețul e de 100 de euro, iar pentru rândul doi și trei respectiv 60 și 30 de euro. Au fost însă și persoane care au spus că au plătit doar 15 euro pentru două șezlonguri și o umbrelă.

Unele persoane au fost și ele revoltate. Un român spre exemplu a spus că nu va mai merge niciodată în vacanță în Grecia. Prețurile au explodat, iar după 16 ani de când vine aici a avut parte doar de dezamăgiri.

ADVERTISEMENT

“Cred că Grecia nu mai vrea turiști. Aroganță și prețurile practicate de operatorii plajelor au fost fantastice. Și eu am fost dezamăgit anul acesta în Halkidiki! După 16 ani de vacanțe în Grecia, anul viitor am să mă reorientez. Și o spun cu tristețe în suflet”, a fost unul dintre comentarii.

Au fost și internauți care spun că prețul de 100 de euro este practicat în mai multe părți. Pe de altă parte, unele dintre locații oferă și consumație în această sumă de bani. Amintim că zilele trecute, niște români au ajuns să cheme poliția tocmai din cauza prețului pentru șezlonguri din Grecia. 

ADVERTISEMENT