Life

Locul din Grecia ales de Mircea Badea pentru o vacanță perfectă. Merită vizitat măcar o singură dată în viață

Mircea Badea a mers în vancață în Grecia și a ales un loc aparte. Oricine trebuie să îl vadă măcar o singură dată în viață.
03.08.2023 | 11:38
Locul din Grecia ales de Mircea Badea pentru o vacanta perfecta Merita vizitat macar o singura data in viata
Locul din Grecia ales de Mircea Badea pentru o vacanță perfectă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a mers în vacanță în Grecia. A avut însă mare grijă la destinația aleasă. Oricine trebuie să ajungă aici măcar o dată în viață. Merită efortul și nu este nici chiar atât de costisitor.

Locul din Grecia ales de Mircea Badea pentru o vacanță perfectă

Unde a plecat Mircea Badea în vacanță? În insula Creta din Grecia. De altfel este locul preferat al multor români pentru o vacanță perfectă. Mulți îl consideră ”un colț de rai”, având în vedere peisajele, dar și clima perfectă.

ADVERTISEMENT

Poți să mergi în acest loc din Grecia atât iarna, cât și vara. Temperaturile sunt unele cât se poate de bune. De asemenea, plajele sunt largi, însorite nisipul fin și chiar ai ce să faci aici.

Insula Creta din Grecia este înconjurată de apa turcoaz. De asemenea, aceasta este și a cincea cea mai mare insulă din Marea Mediterană. Ce poți să faci dacă ajungi aici? Nu e de mirare de ce Mircea Badea a ales fix acest loc.

ADVERTISEMENT

În insula Creta din Grecia poți să faci scufundări, ori snorkeling. Poți să înoți și de asemenea, poți să mai faci și alte sporturi acvatice. Și să nu uităm de vizitat. Ai numeroase atracții turistice aici și peisaje superbe. Răsăriturile, dar și apusurile se văd și ele frumos, oriunde te-ai afla.

Cât despre plajele din insula Creta, vei avea o reală surpriză. Nisipul este fin, iar ambientul este cu adevărat unul plăcut. Natura este totodată bine conservată aici. Ai șansa să respiri un aer curat, în timp ce te bucuri de o vacanță perfectă. Iar dacă alegi să mergi în extrasezon, te bucuri și de liniște și pace.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și Mircea Badea adoră și Turcia

Menționăm că anterior excursiei din insula Creta din Grecia, Mircea Badea și Carmen Brumă au mers într-un alt loc de vis. Este vorba despre mult râvnita stațiune Antalya din Turcia.

Chiar partenera de viață a prezentatorului tv avea doar cuvinte de laudă cu privire la acest loc. Toate facilitățile erau incluse, iar cei doi obișnuiesc să vină constant în această stațiune, dar și la același hotel.

ADVERTISEMENT

„Vacanțăăăă! Am început cu o încălzire ușoară într-una dintre destinațiile noastre preferate, Antalya. Mai ales dacă ai copii, mi se pare alegerea ideală, pentru ca toată familia să simtă vacanța.Condiții excelente de cazare, plaje impecabile (nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic), mâncare bună și diversă, program pentru copii, sală, Spa, piscine de toate felurile și continui lista în Stories!

Și pentru că o să mă întrebați despre hotel, am stat aici prima oară acum 15 ani, când nu aveam copil. Ne-a plăcut și atunci, dar acum îl găsim senzațional”,scria Carmen Brumă pe Instagram.

ADVERTISEMENT