Life

Ce au spus fanii Chefi la Cuțite după prima ediție cu noii jurați: “Nu se compară”

Cum i-a primit publicul de acasă pe cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite. Reacțiile din mediul online vorbesc de la sine.
19.03.2024 | 07:30
Ce au spus fanii Chefi la Cutite dupa prima editie cu noii jurati Nu se compara
Cum i-au primit cei de acasă pe noii jurați de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Aseară, la Antena 1, a avut premiera sezonului cu numărul 13 a emisiunii culinare Chefi la cuțite. A fost o seară plină de tensiuni și de emoții pentru echipa de producție. Primul sezon fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu este o adevărată provocare. Cum i-au primit fanii de acasă pe cei patru noi jurați.

Chefi la cuțite, premieră maraton pe Antena 1

Chefi la cuțite este una dintre cele mai longevive și mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Anul acesta, fanii au asistat la o schimbare de proporții, după ce faimoșii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au decis să părăsească formatul.

ADVERTISEMENT

Vestea nu a fost deloc una bună nici pentru cei de acasă, nici pentru cei din echipa de producție. Pentru că totul s-a întâmplat foarte repede, cei de la Antena 1 s-au văzut nevoiți să caute alți înlocuitori.

Aseară, a debutat noul sezon Chefi la cuțite, însă, cu figuri noi pentru cei de acasă. Publicul emisiunii va trebui să se obișnuiască cu cei patru noi jurați. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu şi Chef Orlando Zaharia sunt cei care vor face senzație în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, după emisiunea de aseară, au început să apară și primele reacții în mediul online. Fanii nu s-au putut abține să nu își exprime părerea și pare că toți au gândit în unanimitate.

Formula noilor chefi nu i-a prea convins pe cei de acasă

Din păcate pentru Antena 1, noul sezon Chefi la cuțite nu este deloc pe placul celor de acasă. După mai bine de nouă ani de zile în care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au făcut spectacol, fanii nu se pot obișnui cu noi chefi.

ADVERTISEMENT

Reacțiile din online vorbesc de la sine. Potrivit publicului, între noii jurați de la Chefi la cuțite nu există deloc chimie. Cei de acasă nu s-au simțit deloc atrași de această formulă. Mulți dintre ei nici măcar nu au rezistat să se uite la toată ediția.

”Emisiune fără gust.”, ”M-a luat somnul, dau pe PRO TV.”, ”Nu am putut să mă uit mai mult de 30 de minute. Nu există chimie între chefi.”, ”Cei dinaintea lor erau sarea și piperul.” sau ”Foștii chefi cred că se prăpădesc de râs.” au fost doar o parte din comentariile celor din online.

ADVERTISEMENT

Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia nu au mai fost, până acum, în ipostaza de jurați. Fiind și prima ediție în această formulă, celor de acasă le-a fost mult mai greu să se obișnuiască cu noii jurați.

Audiențele sunt cele care vor demonstra dacă noul sezon Chefi la cuțite are sau nu priză la public. Din păcate, ediția de aseară s-a suprapus cu serialul ”Clanul” de pe PRO TV. Din comentariile din online, se pare că mulți au ales să migreze către concurență.

ADVERTISEMENT