Life

Ce bârfe a auzit Theo Rose, despre ea, în timpul unei vizite la mall: ”Am plecat, le-am zis ca să se simtă”

Theo Rose a rămas șocată în momentul în care a auzit ce pot să vorbească unele persoane despre ea. Artista a simțit că trebuie să dea și ea un răspuns.
26.01.2023 | 16:29
Ce barfe a auzit Theo Rose despre ea in timpul unei vizite la mall Am plecat leam zis ca sa se simta
Ce bârfe a auzit Theo Rose, despre ea, în timpul unei vizite la mall. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar 2022 a fost un an cât se poate de plin pentru ea, din toate punctele de vedere.

Theo Rose, amuzată pe cinste despre ce a putut să spună o femeie despre ea

Artista a debutat în actorie, cu rolul pe care l-a obținut în serialul Clanul de la Pro Tv, a devenit jurată la Vocea României, alături de Smiley și de asemenea, a început și o nouă relație cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, cei doi pregătindu-se să devină părinți în doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că unele persoane nu au văzut cu ochi buni ascensiunea lui Theo Rose și o critică pentru faptul că s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

Și nici Anghel Damian nu a scăpat de critici, căci se pare că multe persoane știu că acesta a format un cuplu cu Lia Bugnar, scenarista serialului Clanul, care era cu mult mai în vârstă decât el.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Theo Rose le-a povestit fanilor ei cum a ajuns să afle ce cred alții despre ea, iar momentul a fost unul cât se poate de penibil și totodată și amuzant.

Artista a mers la un film cu iubitul ei, Anghel Damian, însă nu avea să știe ce se va întâmpla acolo.

ADVERTISEMENT

Fără să vrea, Theo Rose a văzut trei persoane, trecute de 45 de ani, care au început să vorbească despre ea și iubitul ei.

În nici măcar două minute, spune artista, femeia respectivă i-a trecut în revistă întreaga viață, evident, având la bază toate articolele din presă despre ea.

ADVERTISEMENT

Ce bârfe a auzit Theo Rose despre ea și Anghel Damian la mall

”Treceam pe lângă panoul unde apare reclama mea. În fața mea un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni, trecuți de 45. (…) Omul a întrebat politicos: „Cine e fata asta?” A început ea: „Asta? Stai că îi spun eu cine e asta”.

A început, mi-a luat toată viața la rând. Zicea de Anghel: „Ăsta cu care e acuma e regizor, ea e cu regizorul acum, regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el”.

Știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr. „Înainte, știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin”, le-a povestit Theo Rose urmăritorilor ei.

Artista și iubitul ei se aflau în spatele celor trei oameni și se amuzau copios despre poveștile femeii.

Anghel Damian în schimb nu prea înțelegea discuția, însă Theo Rose a fost ochi și urechi, iar la un moment dat a simțit nevoia să intervină, astfel încât oamenii să se simtă puțin.

”Am coborât și le-am zis și eu: „Bună seara! Vă salutăm!”. Am plecat, le-am zis ca să se simtă.”, a mai povestit Theo Rose, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea de stories.

Amintim că despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian s-a tot discutat în ultimele luni de zile. Inclusiv Carmen Harra dezvăluia că cei doi nu vor rămâne mult timp împreună, lucru care a deranjat-o la culme pe artistă. 

ADVERTISEMENT
Tags: