Sport

„Ce brigadă!” Florinel Coman, vacanță cu Alex Băluță și Nicolae Stanciu în Dubai. Foto

Florinel Coman și-a petrecut vacanța alături de Alex Băluță și Nicolae Stanciu. Cei trei fotbaliști s-au fotografiat în Dubai.
04.01.2024 | 09:23
Ce brigada Florinel Coman vacanta cu Alex Baluta si Nicolae Stanciu in Dubai Foto
Florinel Coman, Alex Băluță și Nicolae Stanciu au petrecut vacanță de iarnă împreună la Dubai. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii români profită din plin de ultimele zile de vacanță înaintea revenirii la antrenamente. Florinel Coman, Alex Băluță și Nicolae Stanciu au ales o destinație exotică pentru perioada de pauză și s-au fotografiat împreună în Dubai.

„Ce brigadă!” Florinel Coman, vacanță cu Alex Băluță și Nicolae Stanciu în Dubai

Florinel Coman și Alex Băluță de la FCSB, alături de Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României și jucător la Damac, în Arabia Saudită, și-au dat întâlnire în Dubai, unde au petrecut vacanța alături de familiile lor.

ADVERTISEMENT

„Șeptarul” liderului din SuperLiga a distribuit o fotografie de colecție pe rețelele de socializare. În poză apar cei trei fotbaliști alături de soțiile lor. Totodată, în fotografie este prezentă fetița lui Florinel Coman, a lui Alex Băluță și una dintre cele două fete ale lui Nicolae și Andreea Stanciu.

Fotografia făcută publică de Florinel Coman a devenit virală și a adunat aproape 17.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. FCSB va fi ultima echipă din SuperLiga care va pleca în cantonament. Liderul va zbura în Antalya începând cu 8 ianuarie.

ADVERTISEMENT

La doar o oră după publicare, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a avut o reacție genială. „Ce brigadă, începem anul ofensiv. LMA!”, au fost cuvintele oficialului de la FCSB. De asemenea, Vlad Chiricheș a petrecut vacanța alături de cei trei fotbaliști.

Florinel Coman Băluță Stanciu
Florinel Coman, Alex Băluță și Nicolae Stanciu au petrecut vacanța împreună în Dubai. Foto: Instagram – @7coman_

Chiricheș

Florin Tănase îl sfătuiește pe Florinel Coman să plece de la FCSB: „Cu primul tren”

Florinel Coman, la bătaie cu Darius Olaru, este cel mai în formă jucător de la FCSB, iar Gigi Becali regretă clauza de doar 5 milioane de euro pe care i-a pus-o în contract „șeptarului”. Florin Tănase, fostul căpitan al „roș-albaștrilor”, a vorbit despre situația lui Coman la revenirea în România.

ADVERTISEMENT

”Da, de ce nu? (n.red. îl așteaptă pe Florinel Coman în zona arabă) Sper să facă și el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită. (n.r. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aștepte până după EURO 2024) Să plece cu primul tren, nu știi dacă mai vine, asta l-aș sfătui”, a spus Florin Tănase.

Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad