Life

Ce bucurie imensă i-a făcut Iancu Sterp mamei Geta, după 30 de ani! Ipostazele în care s-au filmat împreună

Iancu Sterp i-a făcut o bucurie uriașă mamei sale, cunoscută publicului larg ca mama Geta. Femeia a retrăit o experiență de care s-a mai bucurat doar acum 30 de ani.
07.07.2022 | 15:00
Ce bucurie imensa ia facut Iancu Sterp mamei Geta dupa 30 de ani Ipostazele in care sau filmat impreuna
Iancu Sterp, în mașină cu mama Geta. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a scos-o pe mama lui, doamna Geta, în lume, departe de ținutul Hațegului, acolo unde femeia are grijă zi de zi de gospodăria ei.

Iancu Sterp a dus-o pe mama Geta la mare

Fratele lui Culiță a luat-o pe mama Geta în mașină și a dus-o la mare. Potrivit declarațiilor lui Iancu, femeia care l-a adus pe lume nu s-a mai bucurat de o ieșire la mare de 30 de ani încoace.

ADVERTISEMENT

Șefa familiei Sterp a dat în mintea copiilor, căci nu a lenevit deloc pe litoral. S-a implicat în tot felul de activități și nu a spus nu unei plimbări cu skijetul.

La plecare, sora lui Iancu, Getuța, s-a plâns ca va rămâne singură acasă, fiind nevoită să se ocupe de toate lucrurile pe care până acum le făcea mama ei.

ADVERTISEMENT

Mama Geta a povestit că ultima oară când a fost la mare a fost acum 30 de ani, dar nici atunci nu a mers în vacanță. A văzut marea de la distanță, fiind plecată cu oile la Constanța, făcând afaceri de tânără.

„Cu atâția bani cât ai făcut din oi nu ai mers tu deloc la mare?”, a întrebat mirat fiul ei.

ADVERTISEMENT

Șefa familiei Sterp face afaceri cu oile de 30 de ani

„Păi nu aveam cu cine”, i-a spus aceasta fiului ei. În drumul spre litoral, Iancu i-a pus muzică mamei sale în mașină. Tot drumul au depănat povești.

„Da eu acum am 53, eu aveam 24 atunci. Îl aveam pe Culiță și cred că și pe Ileana. Tu nu erai nici în proiect atunci. Veneam cu oile la Constanța. Mă duceam la arabi, aduceam multe oi cu TIR-ul.

ADVERTISEMENT

Le vindeam la arabi, că erau scumpe, atunci după Revoluție. Îți dai seama că veneam vreo 700 de kilometri. Conduceam nu chiar tot drumul, dar aproape”, a istorisit Geta Sterp în vlogul fiului ei.

Aceasta și-a amintit cum, la un moment dat, s-a răsturnat camionul cu oile, chiar în fața unei secții de Poliție. „Nu s-a întâmplat nimic cu bietele oi”, a adăugat mama Geta.

 

ADVERTISEMENT