Life

Ce cadou a primit Adela Popescu de Dragobete. Radu Vâlcan, surpriză de proporții pentru soția lui

24.02.2021 | 23:13
Ce cadou a primit Adela Popescu de Dragobete Radu Valcan surpriza de proportii pentru sotia lui
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a primit un cadou inedit de la soțul ei cu ocazia zilei de Dragobete, varianta românească a Zilei Îndrăgostiților. Radu Vâlcan i-a făcut o mare surpriză partenerei de viață și au sărbătorit în stil românesc. 

Frumoasa blondină mai are câteva luni până va deveni mămică pentru a treia oară, spre bucuria întregii familii. Vedeta Pro TV și Radu Vâlcan profită de timpul liber, acum că Adela a luat o pauză de la emisiunea „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Cei doi au profitat de această sărbătoare a cuplurilor și au petrecut-o cum nu se poate mai frumos. Prezentatorul show-ului „Insula Iubirii” și-a răsfățat soția, iar actrița s-a declarat mulțumită.

Ce cadou a primit Adela Popescu de Dragobete. Radu Vâlcan, surpriză de proporții pentru soția lui

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în 2010, în timp ce filmau pentru telenovela „Iubire și onoare” de pe Acasă TV, iar în 2015 a avut loc nunta. Au împreună doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), iar familia se va mări cu încă unul peste câteva luni.

ADVERTISEMENT

De Dragobete, cei doi au petrecut așa cum se cuvine, exact ca un cuplu căsătorit. Adela Popescu îi ține mereu pe fani la curent cu activitățile ei pe rețelele sociale și le-a dezvăluit surpriza pe care a primit-o din partea soțului.

Lucrurile simple sunt cele care fac viața mai frumoasă, așa cum este și pentru frumoasa prezentatoare, care a postat o fotografie cu Radu Vâlcan în timp ce se aflau în mașină, povestind cum a decurs ziua lor. Partenerul de viață i-a făcut un cadou cu adevărat special: s-a oferit să pregătească cafeaua a doua zi.

ADVERTISEMENT

„Atât s-a putut azi: o plimbare cu mașina, o pâinică proaspătă și o prăjitură delicioasă. Ne gândim să punem un film. Radu să bea un pahar de vin roșu, iar eu o cupă de înghețată, două, trei, să uit de supărare că nu a găsit loc de parcare să imi IAU flori. Dar a zis că face el cafeaua mâine. Îl iert. Happy Dragobete!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Cum a fost ziua de Dragobete pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram

Fanii le-au transmis zeci de mesaje și i-au lăudat pentru familia frumoasă pe care o au de atâția ani. Unii dintre ei au recunoscut că Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un adevărat exemplu pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Cât poate fi mai frumos să-ți vezi actori tăi preferați din copilărie ca formează o familie și încă o familie minunată, poate cea mai frumoasă pe care am văzut-o/ Cei mai reali, cei mai sinceri, cei mai dragi/ Respect frumoșilor!! Sunteți exemplu”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a treia oară

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunțat în timpul emisiunii de la Pro TV că ea și Radu Vâlcan își vor mări familia cu cel de-al treilea copil. Actrița și-a ținut fanii în suspans până să le dezvăluie sexul copilului, motiv pentru care mulți se așteptau să aibă o fetiță.

Adela Popescu i-a șocat din nou atunci când a făcut marele anunț, spunând că va avea tot un băiețel. În cadrul unui interviu, blondina a spus că Radu Vâlcan nu se va opri aici, pentru că dorința lor de a avea fetiță rămâne valabilă.

„Sunt în 17 săptămâni, asta știm. Nu am grețuri, nu mi-a fost rău. Este băiețel, tot băiețel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai tare: ‘Nu pot să cred, o să avem patru copii’.

Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță. Noi ni l-am dorit foarte mult pe acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT