Life

Ce cadou a primit Adela Popescu după ce a născut a treia oară. Surpriza inedită de care a avut parte

Iată ce cadou a primit Adela Popescu după ce a născut a treia oară! Proaspăta mămică este în culmea fericirii după ce a venit pe lume băiețelul ei și al lui Radu Vâlcan.
15.07.2021 | 23:49
Ce cadou a primit Adela Popescu dupa ce a nascut a treia oara Surpriza inedita de care a avut parte
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a născut pentru a treia oară în urmă cu câteva zile și a primit un cadou emoționant cu această ocazie. Prezentatoarea TV a devenit, din nou, mămică de băiat, pe care l-a adus recent acasă.

Frumoasa actriță și vedetă TV le-a dezvăluit fanilor ce a primit după ce a adus bebelușul acasă. Darul are legătură atât cu ea, cât și cu mezinul familiei, care s-a născut duminica trecută.

ADVERTISEMENT

Ce cadou a primit Adela Popescu după ce a născut a treia oară

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu câteva zile și sunt mai fericiți ca niciodată. Blondina a ținut să le arate fanilor ce cadou a primit după ce a adus pe lume cel de-al treilea băiețel.

Vedeta le-a arătat urmăritorilor cum a primit un tort cu totul neobișnuit, dar foarte special. Tortul era ornat cu un ursuleț și mai multe steluțe pe care au fost notate detalii legate de mezinul familiei, cum ar fi data nașterii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și „Avionel” a fost scris pe tort, numele ales de unul dintre băieții ei și ai lui Radu Vâlcan. „Ca să nu mai uit, cum îi e obiceiul, toate detaliile astea”, a scris vedeta pe Instagram.

Adela Popescu, cadou special după ce a născut a treia oară
Adela Popescu, cadou special după ce a născut a treia oară. Sursa foto: Instagram

Adela Popescu, mămică pentru a treia oară

Adela Popescu este în culmea fericirii după ce a adus pe lume al treilea copil. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea le-a dezvăluit fanilor că prima noapte a fost destul de grea, dar știe că totul va fi bine în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Din moment ce are deja doi băieți, Andrei și Alexandru, Adela Popescu știa la ce să se aștepte. Soția lui Radu Vâlcan este la început cu alăptarea și este optimistă, sperând că totul va decurge așa cum trebuie de acum încolo.

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

(…) Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine”, a dezvăluit vedeta pe rețelele de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de mai bine de un deceniu și formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar în anul următor s-a născut primul lor copil, Alexandru.

Doi ani mai târziu a venit pe lume și Andrei, al doilea copil al celebrului cuplu. Vara aceasta, familia s-a mărit cu încă un băiețel, spre bucuria părinților.

ADVERTISEMENT