Life

Ce cadou a primit Iancu Sterp de la sora sa mai mare. Ileana l-a impresionat

Ce dar l-a uimit pe Iancu Sterp. Sora sa, Ileana, a știut ce să-i ofere de sărbători. Fostul concurent de la Survivor România le-a arătat tuturor.
29.12.2022 | 11:06
Ce cadou a primit Iancu Sterp de la sora sa mai mare Ileana la impresionat
Ce dar l-a uimit pe Iancu Sterp. Sora sa, Ileana, a știut ce să-i ofere de sărbători. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce cadou a primit luptătorul MMA de la sora sa mai mare. Tânăra l-a impresionat și cu siguranță, i-a adus aminte sportivului de copilărie, de iernile cu foarte multă zăpadă și de timpul petrecut la gura sobei.

Ce dar l-a uimit pe Iancu Sterp. Sora sa, Ileana, a știut ce să-i ofere de sărbători

Iancu Sterp are o familie foarte frumoasă și cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia. Fostul concurent de la Survivor România le-a arătat fanilor săi cum a petrecut de sărbători și ce cadouri a primit de la cei dragi.

ADVERTISEMENT

Printre daruri se numără unul special care a venit de la sora sa mai mare, Ileana, care a vrut să-i facă o surpriză plăcută, dar și amuzantă în același timp.

Tânăra i-a oferit o pereche de șosete din lână, negre cu dungi, exact ca cele croșetate de bunicile noastre în copilărie.

ADVERTISEMENT

„Deci cadoul de la Leana, un cadou perfect, șosete de lână. Dar cică Dani le-a făcut (n.r. soțul Ilenei Sterp). Deci tu le-ai cusut”, a spus Iancu Sterp pe contul de Instagram, scrie cancan.ro.

„Știam că ai treabă multă pe la oi și na…”, a completat Ileana în filmarea de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Seara, la șezătoare, ce să tot fac”, a adăugat Daniel Aloman, soțul tinerei, pe fundal auzindu-se sportivul în timp ce râde.

Iancu Sterp, sărbători de iarnă alături de familie

Iancu Sterp a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie, așa cum face în fiecare an. Fostul participant de la Survivor România este foarte apropiat de cei dragi, chiar dacă s-a mutat la Timișoara cu iubita sa, Denisa.

ADVERTISEMENT

Tânărul speră să se căsătorească anul ce vine, lucru așteptat în special de mama sa. Sportivul a declarat în repetate rânduri că abia așteaptă să facă pasul cel mare cu partenera sa de viață cu care se iubește de câteva luni bune.

ADVERTISEMENT