Life

Ce cadou impresionant a primit Theo Rose de la Bogdan de la Ploiești. Artista a avut parte de o mare surpriză

Theo Rose a fost copleșită de emoții după ce Bogdan de la Ploiești i-a făcut o surpriză uriașă. Cântăreața a fost luată prin surprindere.
01.09.2021 | 10:41
Ce cadou impresionant a primit Theo Rose de la Bogdan de la Ploiesti Artista a avut parte de o mare surpriza
Ce cadou impresionant a primit Theo Rose de la Bogdan de la Ploiești. Artista a avut parte de o mare surpriză. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a primit un cadou impresionant de la cântărețul de muzică de petrecere cu care apare frecvent pe scenă în ultima perioadă de vreme.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a avut parte de surpriza vieții sale. A fost chemată la studio de Bogdan de la Ploiești, care avea să o surprindă plăcut.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a prezentat cu un buchet imens de trandafiri roz și alb, flori pe care frumoasa Theo Rose nici măcar nu le-a putut ține în brațe.

Theo Rose, luată prin surprindere. Ce cadou i-a făcut Bogdan de la Ploiești

Manelistul nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba de flori. Și nu a venit cu 50 sau 100 de fire, ci cu 365 care au o semnificație aparte pentru cei doi.

ADVERTISEMENT

Mai exact, atâtea zile au trecut de când Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au semnat prima lor colaborare muzicală. Piesa „Nu pot fără tine, cu tine” a stat mult timp pe locul 1.

Așadar, acesta este motivul pentru care artistul a copleșit-o pe fosta participantă de la Kanal D cu surpriza sa colosală, mărturisind iubirea pentru frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

„Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa.

365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan de la Ploiești, într-un video de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Theo Rose, cadou surpriză de la Bogdan de la Ploiești
Theo Rose, cadou surpriză de la Bogdan de la Ploiești. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum a reacționat Theo Rose la surpriza lui Bogdan de la Ploiești

Theo Rose s-a emoționat când a văzut surpriza colegului ei de breaslă. L-a luat imediat în brațe pe manelist, care i-a dăruit vedetei un mic pupic pe frunte în semn de apreciere.

În ceea ce privește buchetul imens de flori, cântăreața a realizat că nu-l poate cuprinde și nici nu-l poate ține pentru că este foarte greu.

„Știți că astăzi s-a împlinit un an de când am lansat piesa împreună cu acest domnișor. Și mi-a făcut un cadou frumos, un buchet de 365 de trandafir care arată superb. 

Nu cred, ce frumos! Leșin… nici nu pot să-l țin”, a adăugat la rândul ei Theo Rose, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT