Life

Ce cadouri a primit Cătălin Botezatu de ziua lui: „Chestii cu briliante”

Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani și a sărbătorit alături de aproape 300 de invitați de invitați de seamă, care i-au oferit cadouri pe măsură.
05.12.2022 | 16:20
Ce cadouri a primit Catalin Botezatu de ziua lui Chestii cu briliante
Cătălin Botezatu a spus ce cadouri a primit de ziua lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani și nu putea să lase acest eveniment să treacă pur și simplu și a profitat de zilele libere de 1 decembrie. A organizat o petrecere de pomină, cu peste 300 de invitați. I-au fost alături Loredana Groza, Anamaria Prodan, Alex Delea și Andreea Tonciu, iar cadourile au fost pe măsură.

Cătălin Botezatu, răsfățat de ziua lui. Ce cadouri scumpe a primit celebrul designer

Cătălin Botezatu și-a serbat de curând aniversarea de 56 de ani. A promis că la 60 o să-i cânte o mare divă internațională, însă până atunci a întreținut atmosfera buna lui prietenă Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

La petrecerea cu aproximativ 300 de invitați au fost prezenți oameni de seamă din showbizul românesc, vedete de televiziune, fotbaliști, creatori de modă și nu numai.

Designerul a mărturisit că a fost copleșit de atât de multă dragoste, mai ales că unii prieteni ar fi trebuit să fie plecați din țară, dar au făcut eforturi pentru a-i fi alături.

ADVERTISEMENT

Toți cei care-l iubesc nu s-au prezentat cu mâna goală în fața lui Cătălin Botezatu. Pe lângă mașina de lux pe care și-a achiziționat-o singur, a primit o mulțime de daruri…prețioase.

„Veneau valuri, valuri. Am primit foarte multe parfumuri, haine, telefoane, brichete scumpe, niște chestii cu briliante am văzut. Pe alea le știu, că am văzut poze înainte.

ADVERTISEMENT

La mine în living e o mare de pungi, am cărat cu mașina de trei ori, până dimineață. Au cărat băieții. Am văzut câteva cadouri de la anumite branduri”, a povestit Cătălin Botezatu în emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată pe Pro TV.

În ciuda multitudinii de obiecte materiale, creatorul de modă a dezvăluit că cele mai importante pentru el sunt iubirea și sănătatea, căci în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe afecțiuni. 

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Cătălin Botezatu: „E sufletul meu”

Chiar dacă spune că în jurul său sunt și persoane care-l iubesc doar pentru ceea ce este, nu pentru omul Cătălin Botezatu, vedeta a fost înconjurată de persoane care i-au declarat dragostea.

„Mulți mă iubesc în anumite momente pentru că îi pot ajuta. De multe ori mă simt singur, dar eu nu pot să spun că am depresii. M-am enervat pe loc, am lăcrimat. Nu există depresii pentru mine”, a recunoscut Cătălin Botezatu.

Anamaria Prodan a mărturisit că îl iubește și că sunt prieteni de „1500 de ani”. Impresara a avut o apariție extravagantă, îmbrăcată într-un costum „cu bani”, și a dezvăluit că s-a pregătit de una singură.

anamaria prodan ziua lui bote
Anamaria Prodan, la ziua lui Cătălin Botezatu.
Foto: colaj Fanatik

„Suntem bătrâni frumoși noi. La 56 de ani arată superb, este sufletul meu. Este cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai cel. M-am îmbrăcat în 5 minute, mi-am făcut părul singură în alte 5 și make-up-ul în vreo 10”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Pe de altă parte, Vica Blochina s-a arătat șocată atunci când a aflat câți ani a împlinit Cătălin Botezatu și a spus că îl admiră.

„Deci, gata. Cătălin e speranța mea. Dacă eu arăt precum Cătălin la vârsta de 56 de ani…este cel mai frumos om pe care eu îl cunosc”, a afirmat Vica Blochina.

Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, i-a făcut o descriere amplă designerului, concluzionând că este soțul perfect.

„Pentru mine, Cătălin Botezatu înseamnă totul. Este un prieten adevărat, pot să vorbesc cu el orice, oricând, oriunde, mi-a dat foarte multe sfaturi. Este, cum să zic eu…soțul perfect”, a declarat și Andreea Tonciu.

Alex Delea, fostul concurent de la Survivor România, l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu după emisiune și a fost uimit de omul din spatele camerelor de filmat.

„Mi se pare un om foarte de treabă. Am colaborat cu el pentru Revelion, m-a ajutat cu o ținută. Am stat vreo 10 zile să îl sun”, a recunoscut Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni