Life

Ce cadouri a primit fetița Andreei Tonciu de la Moș Nicolae: „Eh, la ăla, primul, gata!”

06.12.2020 | 15:13
Ce cadouri a primit fetita Andreei Tonciu de la Mos Nicolae Eh la ala primul gata
ADVERTISEMENT

Fetița Andreei Tonciu n-a cerut mare lucru de la Moș Nicolae, chiar dacă mama ei e dispusă să îi ofere și Luna de pe cer, căci nu se uită la bani când vine vorba de prințesa ei.

Rebecca nu este un copil mofturos. Cel mai mult și-a dorit de la Moș să primească dulciuri și portocale și nu jucării sofisticate sau gadgeturi scumpe cum ar prefera alți copii.

ADVERTISEMENT

Mama ei a filmat-o și a postat câteva clipuri pe contul ei de Instagram în care a întrebat-o ce își dorește să primească de la Moș Nicolae, iar Rebe i-a spus fără să se gândească: „Duciuri și portocale!”.

Fetița Andreei Tonciu, deloc pretențioasă la cadouri

Bruneta a insistat și i-a spus fetiței că poate să ceară și altceva, iar în acel moment micuța s-a gândit că ar vrea și niște păpuși pentru a-și completa colecția pe care o are deja.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut. Andreea Tonciu i-a transmis lista lui Moș Nicolae, iar fetița vedetei a primit exact ce și-a dorit. Chiar dacă printre cadouri s-au aflat jucării și păpușa mult visată, primul lucru care i-a sărit în ochi a fost un ou kinder, Rebecca fiind înnebunită după ciocolată.

fetița andreei tonciu
Fetița Andreei Tonciu a primit multe dulciuri și jucării de la Moș Nicolae

Ouăle de ciocolată sunt slăbiciunea Rebeccăi

Mama ei a reacționat imediat când a văzut cât de mult s-a bucurat Rebecca de oul de ciocolată, ignorând celelalte daruri primite de la Moș: „Eh, la ăla, primul, gata!”.

ADVERTISEMENT

Fetița semifinalistei de la Bravo, ai stil Celebrities are deja mai bine de 4 anișori, iar lumea spune că seamănă leit cu tatăl ei, Daniel Niculescu, cu care Andreea este căsătorită.

Rebecca are o frumusețe răpitoare. De la tatăl ei a moștenit în mare parte fizionomia, având la fel ca el, ochii albaștri, în timp ce de la mamă a a primit alte calități importante precum voioșia și o energie debordantă, fiind o fată dezghețată și mereu în priză, așa cum este și asistenta de televiziune.

ADVERTISEMENT