Life

Andreea Tonciu, clipe grele la Bravo ai stil! Celebrities. Concurenta a părăsit emisiunea

05.12.2020 | 11:40
Andreea Tonciu clipe grele la Bravo ai stil Celebrities Concurenta a parasit emisiunea
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a trecut prin clipe grele la Bravo, ai stil! Celebrities și a fost nevoită să părăsească emisiunea. În ediția de vineri, 4 decembrie, vedeta i-a declarat Ilincăi Vandici că se simte rău, iar prezentatoarea a sfătuit-o să părăsească platoul pentru câteva momente. 

Andreea Tonciu a trecut recent printr-un eveniment dureros. Bunica vedetei s-a stins din viață, iar aceasta suferă foarte mult și nici măcar nu se poate odihni, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Seara trecută, bruneta abia se mai putea ține pe picioare din cauza stărilor de rău și a mărturisit în culise că nu mai poate rezista.

Andreea Tonciu, clipe grele la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a părăsit emisiunea

Andreea Tonciu a părăsit platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebritiesdupă ce i s-a făcut rău și nu s-a mai putut ține pe picioare. Ilinca Vandici, prezentatoarea îndrăgitului show de fashion, a îndemnat-o să părăsească platoul pentru câteva momente pentru a-și putea reveni.

ADVERTISEMENT

„Îmi este foarte rău! Nu mai pot să stau în picioare. Simt că mi se taie tot și nu mai pot să stau nici pe scaun acolo. Oare ce am?”, a spus vedeta în timp ce se afla în culise.

Andreea Tonciu se simțea rău încă de dinainte să defileze, după cum i-a dezvăluit și Ilincăi Vandici, însă a crezut că poate face față stării care a cuprins-o. După expresiile faciale, se putea observa că bruneta nu este deloc într-o stare bună, astfel că prezentatoarea emisiunii i-a spus că ar fi mai bine să se liniștească puțin.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV s-a conformat sfatului și a ieșit din platou pentru a se putea liniști, din moment ce nu mai era capabilă să meargă mai departe în această stare.

Andreea Tonciu este în doliu. Bunica ei s-a stins din viață

Andreea Tonciu a trecut printr-o experiență devastatoare de curând. după ce bunica ei a decedat și a lăsat-o cu un gol imens în suflet. Vedeta a mărturisit că traversează o perioadă foarte grea și că nu mai poate dormi de câteva zile.

ADVERTISEMENT

„Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte foarte greu, mai ales acum când vine noaptea, n-am dormit de patru zile pentru că gândul meu e numai la ea”, a mărturisit bruneta pe InstaStory.

Pierderea bunicii a fost un eveniment dureros pentru întreaga familie a Andreei Tonciu, iar aceasta a postat un mesaj tulburător în memoria ei. Chiar dacă femeia nu-i va mai fi alături fizic, ea va rămâne în sufletele celor care au iubit-o.

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI. Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN! ?”, scria concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT