Sport

Ce clauză are Florinel Coman în noul contract pe 4 ani: “Cine dă banii poate să-l ia!”. Gigi Becali a spus cât valorează “pachetul” jucătorilor de la FCSB. Video

Florinel Coman poate pleca în această vară de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că noua clauză de reziliere a atacantului este de 5 milioane de euro.
22.05.2023 | 13:38
Ce clauza are Florinel Coman in noul contract pe 4 ani Cine da banii poate sal ia Gigi Becali a spus cat valoreaza pachetul jucatorilor de la FCSB Video
Ce clauză are Florinel Coman în noul contract pe 4 ani Cine dă banii, poate să-l ia!. Gigi Becali a spus cât valorează pachetul jucătorilor de la FCSB. Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este noua campioană a României. Trupa lui Gică Hagi a avut o revenire remarcabilă în faţa FCSB-ului, de la 0-2 la 3-2, rezultat care a închis ecuaţia campionatului înainte de ultima etapă.

Ce clauză are Florinel Coman în noul contract pe 4 ani: “Cine dă banii, poate să-l ia!”

Florinel Coman a fost din nou cel mai bun oameni de la FCSB, cu două pase de gol şi o ocazie uriaşă ratată la scorul de 2-2. Gigi Becali a dezvăluit că atacantul poate pleca pe 5 milioane de euro, noua clauză de reziliere a fotbalistului:

ADVERTISEMENT

“Coman poate să meargă şi în Honolulu. Eu nu ştiu de oferte, de astea. Voi dacă ştiţi… Nu pot să îl ţin pe Florinel Coman. Are clauză de 5 milioane de euro. Aşa a semnat prelungirea. Cine dă banii, poate să-l ia. 

Să îi pun clauză mai mică. I-am pus clauza mai mică şi oricine dă cinci milioane de euro îl poate lua pe Coman. A plecat Coman, varză, praf ne face. Mai putem să ne numim echipă?

ADVERTISEMENT

“Avem un nume, FCSB, mai mare decât CSA”

Eu mereu o să am obiectiv titlul şi încerc să fac bani din fotbal. Când văd în ultima instanţă că nu pot să fac bani… eu nu fac muncă patriotică. Dacă nu fac bani, renunţ la 25-30 de milioane, cât am băgat.

La revedere! Am făcut în aşa fel strategia că, de banii pe care i-am pierdut, eu pot să vând echipa. Avem un nume, FCSB, mai mare decât CSA”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Charalambous rămâne cu o condiţie: “Să se micşoreze salariul şi să aibă prime de obiectiv”

Patronul FCSB a dezvăluit că Elias Charalambous va rămâne la echipă, cu condiţia să accepte micşorarea salariului, pentru că la echipă vor urma tăieri:

“Charalambous rămâne, dar vedem în ce condiţii. Eu acum fac tăieri şi la academie, peste tot. Adică, trebuie să facem tăieri, că dacă nu, îngheaţă picioarele. Dacă el vrea să rămână la un salariu mai mic…

ADVERTISEMENT

Adică de la 10 (n.r. 10.000 de euro) să se micşoreze salariul şi să aibă prime de obiectiv, de cupele europene, cred că rămâne. La jucători nu ai cum să micşorezi, că au contracte”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT