Sport

Florinel Coman, reacție blitz după Farul – FCSB 3-2: “Iar am pierdut campionatul. Ați văzut la televizor cum!”

Florinel Coman a vorbit câteva secunde după înfrângerea FCSB-ului în faţa Farului Constanţa. Atacantul a fost dezamăgit de modul în care echipa sa a gestionat avantajul iniţial.
22.05.2023 | 07:28
Florinel Coman reactie blitz dupa Farul  FCSB 32 Iar am pierdut campionatul Ati vazut la televizor cum
Florinel Coman, reacție blitz după Farul - FCSB 3-2: "Iar am pierdut campionatul. Ați văzut la televizor cum!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este noua campioană a României. Formaţia lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 şi a câştigat cu 3-2 meciul cu FCSB, reuşind să încheie socotelile pentru titlu, cu o etapă înainte de final.

Florinel Coman, reacție blitz după Farul – FCSB 3-2: “Ați văzut la televizor cum am căzut”

Florinel Coman a pasat decisiv la ambele goluri ale roş-albaştrilor, reuşite de Şut şi Compagno, şi a ratat o şansă uriaşă la 2-2, care putea întoarce soarta titlului. Atacantul de la FCSB a avut o reacţie blitz după ce echipa sa a pierdut iar campionatul:

ADVERTISEMENT

„Mare, foarte mare dezamăgire. De la 0-2 la 3-2. Au meritat victoria, nu știu ce să mai zic, sunt foarte supărat. Îi felicit, au condus tot campionatul. Îmi pare rău că ne-am apropiat și în penultima etapă iarăși am pierdut”.

Întrebat despre cum a putut FCSB să piardă printre degete un avantaj consistent, Florinel Coman a răspuns: „Ați văzut la televizor cum am căzut. De la 0-2, niște greșeli, asta este”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a cerut schimbare imediat după ce Louis Munteanu a marcat golul care a decis meciul. Atacantul celor de la FCSB i-a lăsat locul lui Billel Omrani, în prelungirile meciului.

Gheorghe Hagi promite: “Se naște ceva de nivel mare aici!”

De cealaltă parte, a fost euforie în tabăra Farului. Gheorghe Hagi a declarat că la Constanţa se naşte ceva de nivel mare în fotbal şi i-a promis lui Larie înainte de startul sezonului că va curăţa vestiarul şi va crea o echipă de titlu:

ADVERTISEMENT

„Orice titlu, orice performanță are frumusețea ei. Toată Constanța, toată Dobrogea e fericită acum. Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal. Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba.

Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine. Suntem în Europa și trebuie să ne gândim bine la acest lucru. Trebuie să găsim resurse, să ne gândim bine la intrări și la ieșiri. Trebuie să fim mult mai buni anul viitor.

ADVERTISEMENT

Așa i-am zis lui Larie anul trecut, când mai călcam strâmb. I-am zis că voi curața vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat. Eu chiar sunt conectat”, a spus Hagi.

 

ADVERTISEMENT