Life

Ce comoară de soție are acasă Ștefan Bănică. Lavinia, așa cum doar artistul o vede: „Nu am făcut doar o poză”! Foto

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie mândru, dar și gelos. Cum s-a lăsat soția lui, Lavinia Pîrva, fotografiată la 38 de ani?
10.03.2023 | 14:02
Lavinia Pîrva, corp de invidiat la 38 de ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În vârstă de 38 de ani, Lavinia Pîrva se clasează cu ușurință în topul celor mai frumoase vedete la noi. Ștefan Bănică Jr. ar trebui să fie mândru, mai ales în contextul în care în urmă cu aproape patru ani, soția lui i-a dăruit și un copil. Acum, artista a lăsat deoparte inhibițiile și s-a fotografiat în ipostaze în care doar partenerul său are ocazia să o vadă.

Lavinia Pîrva, în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică are un corp de invidiat la 38 de ani

Chiar dacă a trecut deja de 38 de ani, Lavinia Pîrva pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Pe o parte datorită moștenirii genetice, dar ajutată și de câteva mici intervenții suplimentare, soția lui Ștefan Bănică Jr. ar putea face invidioasă orice tânără cu felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a devenit mamă cu doar trei ani și jumătate în urmă, dar a topit rapid kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii. E drept, vedetei nu-i este ușor să aibă un trup de adolescentă, dar eforturile merită cu siguranță.

Pentru că Ziua femeii a fost sărbătorită recent, Lavinia Pîrva se răsfață din plin. Nu oriunde, ci pe o plajă exotică, de unde a bucurat ochii admiratorilor cu o ședință foto inedită. Nu trebuie să uităm că soția lui Ștefan Bănică Jr, este, totuși, fostă Miss Timișoara și Miss Litoral.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, nu i-a fost deloc dificil să se dezbrace în fața camerei…de inhibiții și nu numai. Fostul model a pozat într-un costum de baie din două piese, iar culoarea: turcoaz, a avantajat-o din plin. Din imagini se poate observa că nu are pic de celulită, iar abdomenul este plat, fără urme de grăsime.

Lavinia, după ședința foto fierbinte: „Am făcut asta cu inima”

Nu este de ignorat, însă nici încrederea debordantă a Laviniei Pîrva: „Nu am făcut doar o poză cu o cameră, am făcut asta cu inima! Un moment durează o secundă, dar amintirea rămâne veșnic”, a scris soția lui Ștefan Bănică Jr. în descrierea imaginilor incendiare distribuite în mediul online.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, fanii s-au grăbit să o felicite atât pe ea, cât și pe cel care are ocazia să o vadă zilnic pe Lavinia Pârva în astfel de ipostaze: „Superbe pozele! Norocos Ștefan Bănică cu așa frumusețe!”, „Superbă, frumoasă și foarte feminină! Vacanță frumoasă îți doresc”, „Ce norocos este Ștefan Bănică! Ești o femeie frumoasă și sexy”.

Ce sacrificii face Lavinia Pîrva pentru o siluetă perfectă

Lavinia Pîrva nu s-a ferit să recunoască în trecut că a apelat și la ajutorul medicului estetician. Cântăreața a recurs la o operație de implant mamar și, de asemenea, și-a injectat acid hialuronic pentru avea buze mai pline.

ADVERTISEMENT

Dar când vine vorba de siluetă, însă, Lavinia Pîrva face și sacrificii. Chiar dacă a mărturisit că este destul de pofticioasă, este atentă la alimentele pe care le consumă și încearcă să-și mențină corpul hidratat.

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare”, a spus Lavinia Pîrva în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Lavinia nu ascunde că apelează la medici pentru un corp perfect

În plus, vedeta apelează și la diferite tratamente corporale: „Pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! 

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru”, a spus la un moment dat, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT