Life

Ce conțin bulgărașii de brânză de la Covalact de Țară. Sunt printre cele mai cumpărate produse lactate, iar românii le adoră gustul

Care este compoziția bulgărașilor de brânză de la Covalact de Țară. Se află printre cele mai dorite alimente, savoarea lor este pe placul oamenilor.
18.02.2024 | 15:10
Ce contin bulgarasii de branza de la Covalact de Tara Sunt printre cele mai cumparate produse lactate iar romanii le adora gustul
Care este compoziția bulgărașilor de brânză de la Covalact de Țară. Se află printre cele mai dorite alimente, savoarea lor este pe placul oamenilor. Sursa foto: covalact.ro
ADVERTISEMENT

Ce conțin bulgărașii de brânză de la Covalact de Țară. Sunt printre cele mai cumpărate produse lactate, iar românii le adoră gustul. Prețul care se găsește la raft în magazinele și supermarketurile românești este unul accesibil și pentru toate buzunarele.

Care este compoziția bulgărașilor de brânză de la Covalact de Țară. Se află printre cele mai dorite alimente, savoarea lor este pe placul oamenilor

Care este compoziția bulgărașilor de brânză de la Covalact de Țară. Se află printre cele mai dorite alimente, savoarea lor este pe placul oamenilor care pun alimentul în coșul de cumpărături extrem de des.

ADVERTISEMENT

Potrivit companiei producătoare, produsul este realizat din ingrediente 100% naturale, fiind un amestec de bulgăraşi de brânză proaspătă de vaci şi smântână dulce ca laptele, nefermentată, lichidă. Rețeta completă este deținută exclusiv de firmă.

Amestecul acestor ingrediente conferă un gust plăcut, mai puțin acrișor față de alte produse de pe piață, foarte apreciat atât de adulți, cât și de copii. În plus, este gustarea ideală ce păstrează gustul natural al produselor proaspete de la ţară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, combinația dintre brânză de casă și smântână este hrănitoare datorită conţinutului ridicat de proteine de înaltă calitate cu rol important în procesul de nutriție. Brânzica de Casă de la Covalact de Ţară poate fi găsită în mai multe variante.

Pe lângă varianta Natur, cumpărătorii români mai pot achiziționa din magazine brânzică de casă ușoară cu doar 2% grăsime, care este o gustare ideală pentru cei care sunt la dietă. Este un produs hrănitor datorită conţinutului ridicat de proteine, dar şi uşor deoarece conţine doar 2% grăsime.

ADVERTISEMENT

Un alt produs al brandului este brânzica de casă și un strop de sare cu 5,5% conținut grăsime. Aceasta este un amestec de bulgărași de brânză proaspătă și smântână dulce, la care s-a adăugat „și un strop de sare” pentru consumatorii care iubesc gustul un pic sărat.

Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate

Covalact este o companie adorată de clienții români. În prezent, este unul dintre cei mai mari producători de lactate din țara noastră având o tradiție veche în spate. Brandul a fost creat în urmă cu 40 de ani și a beneficiat de numeroase spoturi publicitare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-a bucurat de susținere în cazul proiectelor de extindere a distribuției. Notorietatea sa a crescut semnificativ de-a lungul timpului, aspect demonstrat de studii și de topuri realizate la nivel național.

În momentul de față, Covalact este lider de piață sau ocupă poziții de top la mai multe categorii de produse lactate, cum ar fi: brânzica de casă, Făgăraș, brânza proaspătă de vaci, lapte bătut, sana, chefir, brânza de burduf, unt și iaurturi albe.

ADVERTISEMENT