Life

Ce conțin de fapt, urechile de porc feliate de la Kaufland. Mulți români le cumpără, deși prețul lor nu este mic

Ce conțin urechile de porc feliate de la Kaufland. Mulți români cumpără produsul, care este o delicatesă. Prețul acestuia nu e mic.
27.12.2023 | 13:21
Ce contin de fapt urechile de porc feliate de la Kaufland Multi romani le cumpara desi pretul lor nu este mic
Ce conțin rechile de porc de la Kaufland. Sursa foto: Hepta, modernbuyer.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Urechile de porc de la Kaufland sunt cumpărate de foarte mulți români și reprezintă o delicatesă. Ce conține, de fapt, acest produs de pe rafturile retailerului german?

Ce conțin urechile de porc feliate de la Kaufland

Mulți români se bucură de preparate tradiționale de sărbători, alături de cei dragi, de Crăciun și Revelion. Salata boeuf, sarmalele, friptura și cozonacii nu lipsesc de la masă, dar nici piftia.

ADVERTISEMENT

Indiferent dacă au mers la cumpărături mai devreme sau mai târziu, preparatele preferate de sărbători au fost pe mesele multor persoane. În afară de felurile de mâncare pregătite de gospodine, românii consumă și anumite delicatese.

Printre produsele pe bază de carne consumate de români se numără inclusiv urechile de porc, care se găsesc feliate la Kaufland. Pentru o cantitate de 142 de grame, prețul este 11,49 lei.

ADVERTISEMENT

Un kilogram de urechi de porc de la Kaufland costă în jur de 80 de lei. Produsul este făcut în România. Pe etichetă scrie să fie consumat în maximum 48 de ore, după ce ambalajul a fost deschis.

Este un produs refrigerat, ambalat în vid, care trebuie ținut la o temperatură de 0 – 4 grade Celsius. Aceste urechi de porc de la Kaufland au fost feliate, fierte și afumate cu lemn de fag.

ADVERTISEMENT

Produsul de la Kaufland conține următoarele ingrediente: urechi de porc, sare, proteină animală din porc, Stabilizatori (di și tri polifosfați de sodiu – E339), dextroză și agent de îngroșare (Caragenan – E407).

Mai conține, de asemenea, și antoxidanți (Citrat de sodiu – E331, Izoascorbat de sodiu – E301), potențiator de gust (Monoglutamat de sodiu – E621) și nitrit de sodiu.

ADVERTISEMENT

Pe etichetă sunt menționate, de asemenea, informațiile nutriționale pentru 100 de grame de produs, cu valoarea energetică 1252.4KJ/306KCAL, notează cancan.ro.

Produsul mai conține grăsimi (28.1 g din care acizi grași saturați 8.22 g), glucide (1.5 g din care zaharuri 0.69 g), proteine (11.79 g) și sare (0,47 g). Acest produs poate conține urme de soia, lapte, muștar și țelină.

Preparatul tradițional de sărbători pentru care ai nevoie de urechi de porc

Urechile de porc se pot folosi și pentru piftie. Acestea reprezintă, de altfel, ingredientul secret care îi dă un gust inedit acestui preparat, potrivit rețetei recomandate de chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT