Life

Ce conține, de fapt, supa cremă de ciuperci de la Maggi. O mulțime de români o cumpără, dar puțini citesc și eticheta

Din ce este făcută supa cremă de ciuperci de la Maggi. Preparatul este gata în 10 minute și este ideal pentru cei care nu au timp să gătească.
22.03.2024 | 08:32
Ce contine de fapt supa crema de ciuperci de la Maggi O multime de romani o cumpara dar putini citesc si eticheta
Supa cremă de ciuperci de la Maggi este gata în 10 minute. Sursa foto: Pixabay, maggi.ro.
ADVERTISEMENT

De foarte multe ori, produsele semipreparate sunt varianta salvatoare a românilor. Cei care nu au suficient timp pentru a sta în bucătărie apelează la astfel de produse pentru a-și potoli foamea. Dar, din păcate, nu mulți sunt cei care citesc eticheta lor.

Supa cremă de ciuperci de la Maggi este gata în 10 minute

De ani buni de zile, Maggi se numără printre brandurile preferate de către românii care vor să mănânce ceva fără să stea prea mult în bucătărie. Maggi este recunoscut pentru condimentele pe care le produce, dar și pentru preparatele la plic care sunt gata în doar câteva minute.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai cumpărate produse marca Maggi este supa cremă de ciuperci la plic. Cu un gust intens, aceasta a reușit să ocupe un loc un meniul multor români. Însă, câți dintre cei care o consumă știu, de fapt, ce conține aceasta.

Ca în cazul tuturor produselor, lista de ingrediente, dar și valorile nutriționale ale supei cremă de ciuperci de la Maggi se regăsesc pe eticheta de pe verso. Din păcate, din cauza ritmului alert în care se desfășoară totul, prea puțini români mai acordă atenție acestor detalii.

ADVERTISEMENT

Ce ingrediente conține supa cremă de ciuperci la plic

Supa cremă de ciuperci de la Maggi este considerată un adevărat deliciu de către iubitorii de ciuperci. Acest produs este obținut în urma combinării a două tipuri de ciuperci aromate. Și anume, shiitake și boletus.

Datorită acestor două tipuri de ciuperci, supa cremă de la Maggi are un gust intens. Celor care le este poftă de un preparat savuros de ciuperci, pot opta pentru această supă care se prepară în doar 10 minute.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că are un gust intens și se prepară foarte repede, supa cremă de ciuperci de la Maggi mai este și versatilă. Aceasta poate fi savurată ca starter sau poate fi consumată alături de crutoane.

Supa cremă de ciuperci de la Maggi conține făină de grâu, amidon, sare iodată și proteine din grâu. Tot de pe lista ingredientelor mai fac parte și extractul din drojdie, ciupercile deshidratate, făina de soia, lactoza. Nu lipsesc nici aromele diverse, condimentele și ierburile aromatice. Lista ingredientelor se termină cu siropul de zahăr caramelizat și proteinele din lapte.

ADVERTISEMENT

Românii care optează pentru supa cremă de ciuperci de la Maggi trebuie să știe că aceasta poate conține o serie de alergeni, printre care soia, grâu sau lactoză.

ADVERTISEMENT
Tags: