Life

Ce crede Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu. Nu i-a fost rușine să recunoască: “Mă uit singur și râd…”

Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea sinceră despre Dana Budeanu. Fostul jurat de la Bravo, ai stil nu a uitat nici de filmările pe care le face vedeta în online.
02.07.2022 | 17:51
Ce crede Catalin Botezatu despre Dana Budeanu Nu ia fost rusine sa recunoasca Ma uit singur si rad
Cătălin Botezatu o analizează pe Dana Budeanu. Ce a putut să spună designerul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrului designer nu i-a fost rușine să recunoască că urmărește postările și show-urile pe care le face colega sa de breaslă în mediul online. În plus, vedeta susține că fosta soție a lui Radu Budeanu a fost așa dintotdeauna.

Cătălin Botezatu o analizează pe Dana Budeanu. Ce a putut să spună designerul

Cătălin Botezatu nu s-a sfiit să recunoască că este bun prieten cu Dana Budeanu. Mai mult decât atât, vedeta de la Kanal D a analizat-o pe creatoarea de modă, renumită pentru rubrica Mafioții și amețitele.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil are numai cuvinte de laudă la adresa stilistei pe care o consideră o femeie deșteaptă, cu coloană vertebrală. Designerul apreciază faptul că vedetei nu îi este frică de nimeni și de nimic.

În aceeași notă, creatorul de modă a mai subliniat că nu a fost niciodată rival cu Dana Budeanu și că urmărește postările și filmulețele pe care le face frumoasa șatenă.

ADVERTISEMENT

„Dana e altceva, e categoria grea, acum o să mă certe Iulia Albu. O cunosc înainte ei. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul.

Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă. Mă uit singur și râd ca prostul. Nu știu cum le scoate așa pe loc. Știi care e culmea, așa a fost tot timpul”, a mărturisit Cătălin Botezatu în urmă cu ceva vreme, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, amic cu Dana Budeanu și Iulia Albu

Cătălin Botezatu este de părere că stilista este o persoană mai dură, care vede ținutele pe care le analizează din punctul său de vedere. Dana Budeanu și Iulia Albu sunt apreciate de fostul jurat de la Bravo, ai stil.

Totodată, creatorul de modă a mai subliniat că este amic cu cele două vedete, cu care nu a avut conflicte niciodată nici pe micile ecrane, nici în spatele camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT