Life

Ce datorie are Delia la Dani Oțil, încă de pe vremea când filmau pentru X Factor. „Este cel mai bogat artist din România”

Dani Oțil a dezvăluit ce datorie are Delia la el. Totul s-a întâmplat pe vremea când filmau pentru X Factor, acum opt ani, dar artista încă nu a plătit.
18.04.2022 | 23:25
Ce datorie are Delia la Dani Otil inca de pe vremea cand filmau pentru X Factor Este cel mai bogat artist din Romania
Ce datorie are Delia la Dani Oțil, încă de pe vremea când filmau pentru X Factor. Foto: Capturi video Antena 1
ADVERTISEMENT

Dani Oțil a vorbit despre datoria pe care Delia trebuie să i-o plătească. Prezentatorul de la Neatza a luat-o în vizor pe cântăreață și i-a amintit că are să îi dea suma de 180 de lei.

Ce datorie avea Delia la Dani Oțil

Dani Oțil și-a amintit de datoria pe care Delia o avea la el de încă acum opt ani și încă nu a plătit-o. Din rolul său de jurat surpriză de la iUmor, prezentatorul TV a găsit oportunitatea perfectă pentru a vorbi despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Astfel, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus că Delia este cea mai bogată artistă din România, dar acest lucru nu a determinat-o să îi dea înapoi papucii în valoare de 180 de lei. Totul s-a petrecut la filmările de la X Factor, acum opt ani.

„Cu Delia am fost coleg mult timp. Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…)

Dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la „iUmor”, „X Factor”, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor” ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a spus Dani Oțil.

Răspunsul Deliei la acuzațiile lui Dani Oțil

Replica Deliei a venit rapid. Artista și-a amintit despre ce papuci era vorba și a dat mai mutle detalii despre acest „incident”.

ADVERTISEMENT

Faimoasa jurată de la iUmor a explicat că acest lucru s-a întâmplat demult și i-a cerut lui Dani Oțil papucii săi pentru că avea tocuri și nu mai putea merge.

Totuși, vedeta a recunoscut că nu i-au plăcut niciodată încălțările respective.

„Crocșii! I-am luat niște crocși, odată, pentru că eram în tocuri și nu mai puteam să merg. I-am cerut crocșii ca să ajung acasă în siguranță. Și m-a ținut minte. Erau oribili!”, a spus artista.

ADVERTISEMENT