Sport

Ce datorie are Dinamo faţă de Ionuţ Negoiţă: “Nu am luat nimic”

Ionuț Negoiță a vorbit despre câți bani mai are de primit de la Dinamo.
27.05.2021 | 23:45
Ce datorie are Dinamo fata de Ionut Negoita Nu am luat nimic
ADVERTISEMENT

Fostul patron al „câinilor” a dezvăluit că mai are de primit încă 800-900.000 de euro din datoriile pe care Dinamo le are către el și anunță că nu a primit nimic până acum.

Ionuț Negoiță a vorbit și despre o posibilă revenire în fotbal, însă nu este sigur dacă va mai prelua vreodată o echipă de fotbal, mai ales după perioada zbuciumată pe care a avut-o la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță spune câți bani mai are de primit de la Dinamo

Ionuț Negoiță a vorbit despre banii pe care îi mai are de primit de la Dinamo din datorii, spunând că până acum nu a primit deloc banii: „Nu știu ce să zic. Am rămas oarecum din inerție. Vom vedea, nu m-am gândit. Nu confirm, nici nu infirm.

Nu m-am gândit, vom vedea. E puțin probabil (n.r. să mai vină cu niște sponsorizări), nu știu ce să vă zic, dar în niciun caz nu voi reveni în fotbal. Treaba asta cu contract de sponsorizare pe ce a fost… vom vedea”.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit absolut nimic din datorii. Era vorba despre vreo 800-900 de mii de euro”, a mai spus Ionuț Negoiță pentru prosport.ro.

Suporterii-acționari ai lui Dinamo caută profesioniști la club

Suporterii-acționari ai lui Dinamo vor să înceapă un proiect mult mai serios din sezonul următor, drept pentru care aceștia au anunțat că sunt în căutarea unui președinte executiv și director tehnic:

ADVERTISEMENT

„Reușim!? VOI DECIDEȚI Iată ce avem de făcut! Misiunea DDB este aceea de a salva Dinamo și împreună am făcut pași importanți în acest sens, însă drumul e lung.

UNDE SUNTEM

Am luat două licențe, am salvat Săftica, achităm datorii care presupun faliment, am câștigat procese, am adus sponsori, ne “batem” cu spaniolii, sprijinim financiar CCJ, plătim salarii, prime, asigurăm deplasări și suportăm cheltuieli curente ale clubului.

ADVERTISEMENT

Cheltuieli există și cu programul, de care nu toți suntem conștienți, amintim aici doar câteva: cardurile DDB, (sunt 15.228 acum) care ajung la membri cu eșarfe, hanoracele și alte promoționale pe care le oferim inclusiv ca premii la tombole, cheltuieli de curierat, IT, costuri cu sms-urile, costuri cu Netopia, aplicația prin care se efectuează plăți, am recondiționat din temelii și am achiziționat aparatură pentru cabinetul de recuperare fizio și așa mai departe”.

„Ce nu putem face este să conducem clubul. De ce? Pentru că nu este menirea noastră și pentru că nu ne pricepem!

SOLUȚIA DDB!? CĂUTĂM PROFESIONIȘTI!

Am făcut asta în urma consultărilor cu președintele clubului și a câtorva oameni care știu ce înseamnă Dinamo. Decizia de a-l aduce pe Uhrin, asumată în totalitate de DDB, este confirmarea că am procedat corect!

Eftimescu și Uhrin sunt punctele de sprijin ale DDB în acest moment. Oamenii ăștia au însă nevoie de sprijin și ei, iar aici intervenim noi”, au anunțat fanii lui Dinamo printr-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT