Life

Ce datorii karmice are fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici, explicații pentru toți nativii din horoscop

Ce datorii karmice avem în funcție de zodie, conform lui Mihai Voropchievici.
28.08.2021 | 21:23
Ce datorii karmice are fiecare zodie in parte Mihai Voropchievici explicatii pentru toti nativii din horoscop
Ce datorii karmice are fiecare zodie în parte. Sursa foto: antena 3
ADVERTISEMENT

Numerologul a explicat faptul că fiecare dintre noi are de plătit o datorie karmică în această viața, aceasta fiind legată de viața noastră anterioară.

Mihai Voropchievici, explicații despre datoriile karmice pe care le are fiecare zodie în parte

“Facem horoscopul triburilor de suflete. Fiecare, într-o viață anterioară, a făcut ceva. Dar poate că n-a făcut ceea ce trebuia, iar acum, în viața actuală, trebuie să facă reversul. 

ADVERTISEMENT

Că dacă nu-l faci, rămâi corigent și Șefu vine și zice să mai stai să vezi ce fac alții, și te mai ține încă 100 de ani. Nu te reîncarnezi de pe azi pe mâine.

Numai sinucigașii se reîncarnează de pe o zi pe alta. Ei au altă datorie, pentru că au luat ceea ce n-au putut să dea”, a spus specialistul, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Berbec

În viața trecută, Berbecii au fost supuși, iar acum se luptă pentru libertate, dar și pentru curaj. Capricornul și Balanța sunt cele două zodii care îi ajută.

Taur

Taurii caută prosperitate, acesta fiind un motiv pentru care femeile din această zodie sunt greu de cucerit. Vrea să își trăiască viața din plin.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dacă în viețile anterioare au preferat singurătatea, iată că acum ei au datoria karmică de a învăța să socializeze și chiar să descopere plăcerile vieții.

Rac

Înainte, Racii au fost marginalizați de familie sau chiar s-au aflat departe de ei, fie sufletește, fie fizic. Acum, trebuie să se bucure de prezența celor dragi în viața lor.

ADVERTISEMENT

Leu

În ceea ce privește Leii, Mihai Voropchievici a transmis că aceștia trebuie să învețe să fie mai egoiști în această viață, aceasta fiind datoria lor karmică.

Fecioară

Dacă înainte au trăit foarte mult la voia întâmplării, iată că acum ei trebuie să își facă ordine în propria lor viață.

Balanță

Balanțele au datorii karmice grele, dar vor reuși să treacă peste ele cu ajutorul celor din zodiile Berbec și Vărsător. Trebuie să devină mai egoiști.

Scorpion

Dacă înainte ei erau bârfitori și spuneau orice secret, acum respectă mai mult intimitatea altora, inclusiv pe a lor.

Săgetător

Cei din zodia Săgetător învață acum să aprecieze mai mult familia pe care o au. De asemenea, datoria lor karmică este să își facă mulți prieteni.

Capricorn

Înainte de plângeai din orice lucru, dar acum înveți să faci mai mult și să spui mai puțin.

Vărsător

Vărsătorii au o putere extraordinară în viața aceasta: ei pot aduce binele în lume.

Pești

Peştii sunt acum mai axaţi pe emoţii şi sentimentele oamenilor decât pe acumularea de averi. Ei au datoria de a-și proteja familia.

ADVERTISEMENT