Life

Ce decizie a luat Anamaria Prodan după ce Reghe a anunțat divorțul: „Am să lupt să nu simtă copiii nenorocirea”

Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a spus că va continua să lupte pentru copiii ei.
11.10.2021 | 16:40
Ce decizie a luat Anamaria Prodan dupa ce Reghe a anuntat divortul Am sa lupt sa nu simta copiii nenorocirea
Anamaria Prodan va lupta ca divorțul de Laurențiu Reghecampf să nu îi afecteze pe copii
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a reacționat în emisiunea lui Cătălin Măruță la declarațiile lui Laurențiu Reghecampf, care a recunoscut că a depus actele de divorț.

Femeia de afaceri a spus că deși s-a ajuns în acest punct al vieții sale, nu va vorbi niciodată urât despre omul cu care a construit o familie frumoasă și un imperiu financiar.

ADVERTISEMENT

Ana îl numește în continuare Soarele ei pe Reghecampf și susține că tot ce va face de acum înainte va fi să îi protejeze pe copii să nu sufere din cauza acestei despărțiri.

Anamaria Prodan, declarații în emisiunea lui Măruță despre divorțul intentat de Reghecampf

Impresara a admis pentru prima oară că probabil a făcut și ea niște greșeli în această căsnicie, că nu a fost foarte atentă la semnele care anunțau despărțirea.

ADVERTISEMENT

„De-a lungul vieții am făcut niște greșeli. Nu am fost foarte atentă. Am să lupt să nu simtă copiii mei nenorocirea asta”, a declarat Prodan la PRO TV.

Vedeta a spus că în aceste momente dificile pentru ea și pentru familie se bucură de sprijinul prietenilor.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Încă mai am niște oameni adevărați care vin la mine”, a mai spus aceasta pentru „La Măruță”.

Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț de frumoasa impresară. Reghe a făcut câteva declarații despre decizia fermă pe care a luat-o, fără să intre în prea multe intimități.

ADVERTISEMENT

Fanatik a anunțat separarea în exclusivitate pe 17 iunie

Laurențiu a mărturisit pentru cancan.ro că niciodată nu se va dezice de această căsnicie. De asemenea, își dorește ca pe marginea acestui subiect să îi fie respectată dorința de a nu-și spăla rufele în public.

Zvonurile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf planează de câteva luni bune în spațiul public. Antrenorul de fotbal confirmase pentru Fanatik decizia de a divorța la data de 17 iunie, mărturisirea lui provocând un adevărat tsunami mediatic atunci.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri. Vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a recunoscut în vară Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Fostul partener al impresarei și-a refăcut viața după separarea de soție alături de o tânără pe nume Corina, care este însărcinată în 3 luni.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT