Life

Ce decizie a luat o femeie al cărei bagaj depășea limita de kilograme admise de compania de zbor. Gestul său a devenit viral

Hotărârea luată de o doamnă după ce i s-a spus că valiza e prea grea, potrivit firmei de aviație. Purtarea sa a ajuns în atenția tuturor.
27.04.2023 | 16:39
Ce decizie a luat o femeie al carei bagaj depasea limita de kilograme admise de compania de zbor Gestul sau a devenit viral
Hotărârea luată de o doamnă după ce i s-a spus că valiza e prea grea, potrivit firmei de aviație. Purtarea sa a ajuns în atenția tuturor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce decizie a luat o femeie al cărei bagaj depășea limita de kilograme admise de compania de zbor pentru care avea bilet de călătorie. Gestul său a devenit viral și are legătură cu bunurile și obiectele personale ale acesteia.

Hotărârea luată de o doamnă după ce i s-a spus că valiza e prea grea, potrivit firmei de aviație. Purtarea sa a ajuns în atenția tuturor

Gel Rodriguez este o doamnă care a luat o hotărâre surprinzătoare după ce i s-a spus că valiza sa este multe prea grea pentru deplasare, conform regulilor companiei de aviație. Femeia ar fi trebuit să plece în vacanță cu un bagaj de 2,5 kilograme. Al său avea 9 kilograme.

ADVERTISEMENT

Această greutate necesită o taxă suplimentară, doar că pasagerul nu a dorit să scoată bani din buzunar. Nu a vrut să-și asume greșeala făcută pentru că a încălcat regulile privind bagajul de mână și i-a venit o ideea nemaipomenită.

Și-a desfăcut geanta și a început să îmbrace cât mai multe obiecte vestimentare, având cât mai multe straturi pe ea. Potrivit Mirror, purtarea sa a ajuns în atenția tuturor și a devenit virală pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În momentul de care a terminat Gel Rodriguez a realizat o fotografie de-a dreptul „hilară”, dezvăluind că s-a simțit „foarte fierbinte”. Femeia a ajuns să poarte cel puțin trei perechi de pantaloni lungi și scurți, cinci cămăși și trei jachete.

Trucul lui Gel Rodriguez, folosit frecvent de pasageri

Gel Rodriguez a ajuns să aibă un bagaj de numai 2 kilograme, în ciuda faptului că atunci când a fost cântărit în aeroport cântărea 9 kilograme. În momentul de față trucul femeii este folosit frecvent de cei care călătoresc cu avionul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea susține că nu le recomandă oamenilor să recurgă la acest gest pentru că i-a fost extrem de cald. E foarte important să verificați politica companiei aeriene privind permisiunea pentru bagajele de mână înainte de a merge la aeroport.

„Nu am vrut să plătesc taxa pentru excesul de bagaj pentru că era doar două kilograme. Dacă aș fi știut că va deveni viral, aș fi pozat mai bine. Poate că nu. A fost foarte cald”, a spus femeia, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

„Nu recomand altor oameni să o facă”, a mai adăugat Gel Rodriguez care nu este singura persoană care recurge la această măsură. Pe social media foarte multe vedete din România și de peste hotare îl propun fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: