Life

Cum s-a făcut de râs Andreea Esca în fața părinților lui Alexandre Eram: „Au venit și sărăciile astea din România”

Andreea Esca a povestit una din cele mai stânjenitoare situații în care a fost pusă, în fața socrilor! Ce a putut păți vedeta PRO TV cu părinții soțului ei, Alexandre Eram?
27.04.2023 | 14:40
Cum sa facut de ras Andreea Esca in fata parintilor lui Alexandre Eram Au venit si saraciile astea din Romania
Andreea Esca, dezvăluiri despre vizitele la socri. Foto: YouTube/ Facebook. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Esca ar putea scrie cel puțin o carte despre toate experiențele prin care a trecut în viață. Una din cele mai amuzante a ieșit la iveală recent și are legătură cu una din vizitele pe care a făcut-o la socrii ei, părinții lui Alexandre Eram fiind stabiliți în Nisa, Franța.

Andreea Esca s-a făcut de râs în fața părinților soțului ei, Alexandre Eram

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a vorbit despre călătoriile sale preferate, dar și ce voia să muncească înainte de Revoluție, căci voia să plece dn țară. Printre altele, a povestit cum s-a făcut de râs în fața părinților soțului ei, Alexandre Eram.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea pe care Esca a trecut-o în revistă, în podcastul Oanei Andoni de pe YouTube, a avut loc în urmă cu 20 și ceva de ani. Vedeta a mers cu mâna goală la părinții lui Eram, rezultatul unei încurcături făcute pe Aeroportul din Otopeni.

„Explică-le oamenilor: ce caut eu cu valiza asta goală aici?”

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

ADVERTISEMENT

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, extrem de amuzată acum, Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Cum și-a recuperat Esca bagajul buclucaș

Esca a explicat cum și-a recuperat, în cele din urmă, bagajul. Acesta rămăsese blocat pe Otopeni, iar cineva de la aeroport a sunat-o și i-a spus ce a văzut când a deschis valiza. Andreea le-a confirmat, prin telefon, că acela era bagajul ei, după ce angajații de la aeroport îi înșirau sutienele de marcă și pantofii pe care îi avea îndesați în troller.

„Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni.

ADVERTISEMENT

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai relatat Andreea Esca.

Esca a vorbit foarte mult și despre destinațiile ei preferate. New York rămâne orașul ei de suflet în continuare, deși acum s-ar muta într-o țară cu deschidere la Marea Mediterană. Vedeta PRO TV a pus în topul celor mai mișto vacanțe una pe care a avut-o în Statele Unite, pe celebrul Road 66.

Andreea Esca ar putea fi oricând sudoare

„New York-ul nu e America și America nu e New York. Sunt multe orășele mici, cu lucruri specifice. Chiar trebuie vizitată America profundă, dacă vrei să înțelegi ce e America”, a recomandat Andreea Esca.

Înainte de Revoluția din 1989, Andreea Esca voia să plece din România. S-a interesat care sunt meseriile bine plătite în Occident, așa că s-a apucat să învețe să sudeze. Azi, Andreea poate fi oricând o bună sudoare.

„Cineva mi-a spus că cel mai bine se câștigă dacă știi să sudezi. Și, i-am spus lui tata, eu vin să mă înveți să sudez. Și m-am dus, și am învățat să sudez, cu arc electric.

Deci dacă vrei să mă duc să-ți închid un balcon, vin oricând. Chiar mă pricep. N-a fost cazul să plec și să mai practic această meserie, căci a venit Revoluția”, a mărturisit Esca.

ADVERTISEMENT